Aktywne Wpisy
Bloodwyn55a +76
Cześć Mirki, chciałbym opisać sytuację na prywatnym parkingu zarządzanym przez firme IT Parking sp. z o.o. i jednocześnie przestrzec przed ich praktykami, może to uchroni któregoś z Was przed mandatem i kopaniem się z koniem potem.
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania

zdjecie_z_wenszem +1068

-> Przyjechać ze Śląska do Białegostoku, wydając kasę na benzynę i marnując swój czas,
-> ZAPŁACIĆ za wejście na posesję bezrobotnego śmierdzącego fekalnego terminatora,
-> Odwalić czarną robotę, sprzątając kilka ton węgla, bo dwom nierobom sie nie chce dupy ruszyc by to zrobić
Takiego frajerstwa jeszcze Szkolna nie widziała. Doenjty po 100 złotych czy urządzenie grilla za swoje pieniądze na śmierdzącej posesji niżarłaka to przy tym pikuś.
#kononowicz #patostreamy
@piSSowiec39: No wiesz. Jak ktoś mi przyjdzie i powie "Masz Pan ode mnie 10k PLN za darmo." to też się zdziwię. Co nie oznacza, że nie wezmę i pomyślę co za frajer. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlaczego wy sledzicie losy tej patologii? Co jest z wami #!$%@? nie tak?! Dlaczego w ogóle ktoś to ogląda?!
Wystarczy, że każdy z tych nierobów odpali lajta, na którym siedzą na dupach i nic nie robią, a i tak kasa wpada. Godzina albo dwie słuchania wyzwisk i 2000 jest w kieszeni.
Knur chce kasę na samochód, to odpala lajta i dostaje.
Major chce kasę na telefon, bo poprzedni #!$%@?ł, to odpala lajta i dostaje.
Ostatni SłonowateTV kupił komputer (za który zresztą