Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +3
Od kilku dni słyszę dziwne odgłosy siedzac w salonie. Zawsze późno, od północy. Jakieś skrobanie, chrobotanie. Myślę sobie, pewnie mysz, trzeba kupić łapkę. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale kilka dni temu wspominałam dziadków, "rozmawiałam" z nimi, tzn. gadałam do nich, że tęsknię, że chciałabym ich zobaczyć i pokazać jak świetnie sobie poradziłam w życiu, bo ostatnie co wiedzieli to moja ciężka depresja i brak sukcesów w życiu. I prosiłam
Tywin_Lannister +34
Prawda jest taka, że tylko skrajnie zakompleksione jednostki boją się otwarcie rozmawiać o Wołyniu. Niesamowicie mnie to irytuje.
Stwierdzanie faktów i rozmowa o emocjach związanych z tym ludobójstwem, nie oznacza wspierania Rosji podczas dzisiejszej napaści na Ukrainę. Nie ma też jakiegokolwiek znaczenia w kontekście przebiegu samego konfliktu. Więcej odwagi.
Niemcy przepraszają na kolanach za zbrodnie od 70 lat. Jelcyn przeprosił nas za Katyń w 1992 roku. To, że nasz sojusznik zachowuje się
Stwierdzanie faktów i rozmowa o emocjach związanych z tym ludobójstwem, nie oznacza wspierania Rosji podczas dzisiejszej napaści na Ukrainę. Nie ma też jakiegokolwiek znaczenia w kontekście przebiegu samego konfliktu. Więcej odwagi.
Niemcy przepraszają na kolanach za zbrodnie od 70 lat. Jelcyn przeprosił nas za Katyń w 1992 roku. To, że nasz sojusznik zachowuje się
Ale mi się dobry film śnił. 13 posterunek, ale jako dramat 25 lat później. Atmosfera podobna do Dnia Świra, Cezary jest emerytowanym policjantem i po odejściu ze skorumpowanego i podatnego na władze komisariatu próbuje zacząć życie od nowa
- Czarek z urazem psychicznym po np. tragedii rodzinnej dlatego zachowuje się tak dziwnie w serialu
- Alkoholizm (Stępień)
- Przyzwolenie na prostytucje (Jola)
- Nieudolność policji (komendant)
- Inspektor Pierzchała i inspektor Kot (korupcja, nepotyzm w służbach)
- #blackpill xD
Komentarz usunięty przez autora
Pierwszy raz w życiu miałem świadomość, że jestem we śnie. W sumie żałuję, że nic z
( ͡° ͜ʖ ͡°
Pazura jest radiomaryjnym chrześcijaninem, bogobojnym na pokaz, no i nakręcał emerytów na oszukańczych pokazach na garnki za 6 tys zł.
Ale aktorem jest świetnym, i jeśli ma dobry materiał do zagrania, jak np w "Ślepnąc od świateł", potrafi zrobić z tego perełkę.
To mogło by być ciekawe
Tata policjant zawsze mi powtarzał, ze 13 posterunek to nie komedia tylko film dokumentalny
ten po lewej zaklada garazowy zespol muzyczny i gra koncerty za 5pln albo za darmo na woodstocku ktorego juz nie ma... a nie czekaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)