Wpis z mikrobloga

@masqu88: @iighlaq_alhabl: Tylko Psy od zawsze były traktowane jako dramat, tu było by nieco inaczej. Pokazać, ze tak naprawdę to co widzieliśmy to nie była komedia tylko smutna rzeczywistość:
- Czarek z urazem psychicznym po np. tragedii rodzinnej dlatego zachowuje się tak dziwnie w serialu
- Alkoholizm (Stępień)
- Przyzwolenie na prostytucje (Jola)
- Nieudolność policji (komendant)
- Inspektor Pierzchała i inspektor Kot (korupcja, nepotyzm w służbach)
- #blackpill xD
@Patres: mi się dziś śniło, że byłem na siłowni. Ledwo daję radę z jakimiś ciężarami, nagle przypadkiem widzę tył swojej głowy i jestem łysy i trochę kudłaty na bokach. Patrzę się przodem do lustra i mam twarz Michała Pola xD Już zorientowałem się, że to sen wtedy, ale przez dłuższą chwilę nie mogłem się wybudzić.

Pierwszy raz w życiu miałem świadomość, że jestem we śnie. W sumie żałuję, że nic z
@Patres: troche jak kobra kai, ktory jest kontynuacja karate kid po 20 latach, ale z perspektywy tego blondaska co dreczyl glownego bohatera i przegral w turnieju. glowny bohater jest zmeczony zyciem, dorabia jako zlota raczka, zyje w jakiejs dziurze. potem zaklada szkole karate i uczy przegrywow samoobrony, ale nie w pacyfistycznym stylu pana mijagi, ale w stylu kobra kai - strike first, no mercy.
( ͡° ͜ʖ ͡°
@Patres:

Pazura jest radiomaryjnym chrześcijaninem, bogobojnym na pokaz, no i nakręcał emerytów na oszukańczych pokazach na garnki za 6 tys zł.

Ale aktorem jest świetnym, i jeśli ma dobry materiał do zagrania, jak np w "Ślepnąc od świateł", potrafi zrobić z tego perełkę.
To mogło by być ciekawe