Aktywne Wpisy
Trzesidzida +88
mkarweta +427
Ponoć w Siemianowicach Śląskich pali się składowisko chemikaliów.
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawsze myślałem, ze kondycjonery to trochę #audiovoodoo, ale kiedyś kolega @Roszp napisał, ze to może mieć sens, więc przy jego krytycznym podejściu do opasek audiofilskich i innych bzdur, chciałbym to sprawdzić. Pewnie niedługo wypożyczę i przetestuję, ale czy może ktoś stąd korzysta i mógłby coś poradzić?
A może Taga nie ma sensu i lepiej pójść w coś innego? Jakoś nie darzyłem nigdy ich sprzętu nigdy wielką miłością, ale chyba mocno się wyrobili.
Kondycjoner byłby pod zestaw Sugden a21s i Klipsch Cornwall III. Źródła alternatywnie Yamaha cd-nt670d (wiem, wiem, można lepiej) albo Burson C3R + laptop, jak mi się zachce podpiąć dla lepszych efektów. Głównie TIDAL.
#audio #audioboners
https://www.speckable.pl/produkt/15338/Stabilizator-napiecia-AVR-3000VA-SE.html
edit: generalnie lubię Tagę, mam głośniki od nich, ale czasem jak wszyscy w tym biznesie liczą na łatwy hajs
Kiedyś był ciekawy artykuł na audomaniaku chyba o Isotek evo, a tego gościa nie sposób podejrzewać o magię audio na poziomie pewnego redaktora o tym samym
Do tego AVR dokupujesz sobie listwę i w cenie około 400 zeta masz coś co naprawdę
działa.
Nie trzeba z resztą być geniuszem elektroniki, aby zobaczyć różnicę w wykonaniu sprzętu od Tagi a tego AVR z linku.
Taga na tym zdj nawet nie ma podstawowej ochrony
@Wojtunio: od kiedy w lapkach sa dobrej klasy DAC? No i nie wiedzialem ze Tidal wysyla lossless ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wojtunio: czyli tidal wysyla dane lossless?
Wee haa, odpowiedziałem na oba Twoje pytania, mogę z czystym sumieniem zacząć weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°)