Aktywne Wpisy
daeun +243
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1101
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ja wiem że tam chyba jest jakaś figurka/obraz matki boskiej ale to naprawdę nie można się pomodlić w domu tylko trzeba odstawiać takie szopki na środku ulicy?
Pamiętam jak mieszkałem na wsi i miałem ze 12 lat to po wsi krążył jakiś obraz matki boskiej i nie mogłem z kumplami pójść na rower bo akurat obraz do nas wchodził i musiałem #!$%@?ć jakieś modły bo mame kazała.
Tak czy siak chciałem przekazać że Katolizycm to taki sam #!$%@? chlew jak Judaizm czy Islam, tak samo pierze mózgi tylko póki co nie każe nikogo zabijać.
#gimboateizm #religia #katolicyzm #warszawa #pragapoludnie
Komentarz usunięty przez autora
@AlfredoDiStefano: Chcesz zmienić jej zdanie? Daj jej książkę pt. Przedziwne sekrety dusz czyśćcowych - Maria Simma książka ma IMPRIMATUR a więc jest zgodna z nauczaniem KK.
Komentarz usunięty przez autora