Wpis z mikrobloga

@obs_ordine: ja robiłam zestawem z Białej Perły ale takie domowe zestawy usuwają jedynie powierzchniowe osady - jeśli nie pijesz kawy, ciemnej herbaty i nie palisz to dużo nie zmienią jeśli masz naturalnie ciemny kościec
  • Odpowiedz
@krave: Piję kawę i herbatę, nie palę. Nie mam brzydkich, ciemnych ani żółtych zębów, chciałam po prostu jakiś produkt który mi je ładnie 'odświeży' i rozjaśni załóżmy o 2 tony. W sieci jest tego pełno i w sumie nie wiem co wybrać, w dobie influencerek do opinii o produktach podchodzę trochę sceptycznie. Inna sprawa nie chce kupić nic co mogłoby mi zaszkodzić, z wątpliwym lub niejasnym składem itp.
  • Odpowiedz
@obs_ordine: Ja stosowałam pastę Biała Perła dla palaczy. Wiele past wybielających jest na bazie krzemionki która ściera trochę zęby i odświeża. Podejrzewam że ten wyżej opisany zestaw też będzie ok.

Czytałam tu kiedyś o jednym sposobie stosowanym przez stomatologów za kilka stów który można zrobić w domu (koszt zestawu to z 200 zł na wiele użyć). Jak chcesz to mogę poszukać ale nie robiłam tego i nie wiem czy to
  • Odpowiedz