Aktywne Wpisy
WykopX +69
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Defined +2
Dobra, tak, to ja # pokazmorde
Rano usuwam
Rano usuwam
#moto #chwalesie #motocykle #motomirko #yamaha #motoryzacja
@kipowrot: stary tak miał.
O panie kolego, na ten sprzęt to pan uważaj. Nie wiem ile masz doświadczenia, ale nawet jak mnóstwo, to też się pilnuj. No chyba, że nową generacją da się jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem starego dość długo. Zrezygnowałem z tego sprzęta jak się pewnego dnia #!$%@?łem trzy razy na odcinku 50 km. Za każdym razem z własnej winy. Letni, suchy dzień, górska droga, zawsze jeździłem
Opowiedz coś więcej, jak to zrobiłeś, że 3 razy się #!$%@?łeś? XD
Stary się zajebiście odpychał (szczególnie jak vboost kopie) ale przy nowym to padaka. 1700 to POTWÓR. Naprawdę #!$%@? mnie przy każdym mocniejszym odkręceniu.
Hamulce - nowy ma czym hamować, na starym zdarzyło się, że po głupim odkręceniu manetki trochę mi brakowało miejsca xD ale nie ma się co dziwić, masa nowego trochę większa a hamulce dzieli kilkanaście lat. ABS, potężne tarcze.
Spalanie -
Szacun!
Sam kiedys malo co nie kupilem!
Gratuje
@misiekss:
Kręta, raczej górska droga z Istebnej do Bielska-Białej przez Salmopol. Jeździłem tam codziennie. Trudny technicznie kawałek jeśli się jechało Vmaxem. Przyczyny zawsze takie same. Albo dupa odjechała na łuku, bo piasku trochę było i wierzgnął, albo przy hamowaniu podczas zjazdu odjechało przednie koło w bok, albo po prostu przegiąłem na zakręcie (chyba tylko w tym motocyklu można przegiąć