Ten koleś jest ZWYKŁY, nie ma nic super "z***anego" ale i tak jest nieatrakcyjny dla większości kobiet. Powiedziałbym że ta twarz leży troszkę powyżej średniej wyglądu Polaka. Nie ma dla nas ratunku niestety ( ͡°ʖ̯͡°)
@bubble_of_joy: No a co ma robić przegryw jak nie użalać się nad sobą? Też jestem przegrywem. My jesteśmy po prostu nieszczęśliwi i zagubieni, a wykop to jest miejsce, w którym możemy te swoje smutki wyrzucić z siebie
@programista1992: Chyba trochę zboczyłeś z kursu. My tu nie rozprawiamy, czym jest mizoginia, tylko dlaczego JA uważam Cię za mizogina. To jest MOJA opinia i tyle. Dla Ciebie mizoginia jest czym innym, dla kogoś innego jeszcze czym innym. Dla mnie każde notoryczne wypowiadanie się źle o danej płci sugeruje, że ktoś jest do niej uprzedzony. Powtarzam, że to wyłącznie MOJA opinia i dlatego podpisuję się pod nią swoim nickiem na
@Thachi: Ale to jest smutne, że nie robicie z tym nic dalej. Tylko się użalacie i tkwicie w tym kręgu spi#$dolenia poklepując się wzajemnie po ramionkach i pisząc "ooo OPie no faktycznie masz przerąbane, ALE JA to dopiero mam przesrane, bo mam ryj 2/10, zakola itp. itd.". Takie kółko wzajemnej adoracji. Zamiast opracować jakiś plan, żeby poprawić swój stan to tylko siedzicie i narzekacie.
@bubble_of_joy: Jak wspomniałem, z całym szacunkiem liczą się fakty, a nie opinia. Analogicznie ja moge mowic ze niebo jest czerwone i moja opinia nie zmienia faktu ze niebo jest niebieskie. Ale ok kazde z nas powiedzialo co chcialo, z mojej strony EOT i milego wieczoru.
@programista1992: Po takiej ilości mizoginistycznych komentarzy w tym wątku, nie bądź zdziwiony jak Cię diva wyprosi za drzwi następnym razem ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Po takiej ilości mizoginistycznych komentarzy w tym wątku, nie bądź zdziwiony jak Cię diva wyprosi za drzwi następnym razem ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Blackpill_RAW: Masz rację O_o wołam naczelnego divera wykopu. @TestoDepot co mam powiedzieć divie jesli by sie dowiedziala o moich komentarzach na wykopie by mnie nie wywaliła za
@bubble_of_joy: chad mówi że jest z Tobą nieszczęśliwy spoko zrywa zostawia Cię z dzieckiem
Zwyklak mówi że jest mu źle że czuje się zagubiony, hahah p---a
Wygląd dużo zmienia i nadal myślę że p--------z niby są momenty w których miałem nadzieję ale nie ma czegoś takiego jak opinia własna do słowa, które znaczy co
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Powiedziałbym że ta twarz leży troszkę powyżej średniej wyglądu Polaka. Nie ma dla nas ratunku niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw
@bubble_of_joy: Jak wspomniałem, z całym szacunkiem liczą się fakty, a nie opinia. Analogicznie ja moge mowic ze niebo jest czerwone i moja opinia nie zmienia faktu ze niebo jest niebieskie. Ale ok kazde z nas powiedzialo co chcialo, z mojej strony EOT i milego wieczoru.
@Blackpill_RAW: Masz rację O_o wołam naczelnego divera wykopu. @TestoDepot co mam powiedzieć divie jesli by sie dowiedziala o moich komentarzach na wykopie by mnie nie wywaliła za
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zwyklak mówi że jest mu źle że czuje się zagubiony, hahah p---a
Wygląd dużo zmienia i nadal myślę że p--------z niby są momenty w których miałem nadzieję ale nie ma czegoś takiego jak opinia własna do słowa, które znaczy co