Aktywne Wpisy
To nie jest nasza wojna. Dlaczego mamy za to płacić? Ukrainki niedługo będą mogły ubiegać się o 500+ na polsko-ukrainskie dzieci, bo zabierają mężów Polkom co te kobiety teraz maja zrobic? być samotną matką polką? a ukraina z mężem?
A my pracujemy po 12 godzin dziennie w fabrykach, żeby za to zapłacić.
Miejsca w szkołach w Warszawie? Nie ma miejsc. A gdzie są parkingi, jak wszędzie ukraińskie samochody? W Krakowie też? Flagi
A my pracujemy po 12 godzin dziennie w fabrykach, żeby za to zapłacić.
Miejsca w szkołach w Warszawie? Nie ma miejsc. A gdzie są parkingi, jak wszędzie ukraińskie samochody? W Krakowie też? Flagi
Chodziłem dziś po Warszawie i patrzyłam na pary, a tam mnóstwo Polaków chodzi ręka w rękę z Ukrainkami, śmieją się, siedzą w kawiarniach, kupują im drogie ubrania w galeriach. Mam też wielu znajomych w warszawie i krakowie i wrocławiu którzy ostatnio poznali Ukrainki, nie rozumiem tego. A co z polskimi kobietami?
Nie wiem co teraz zrobicie dziewczyny jak Ukrainki zabiorą wam chłopaków, powinnyście walczyć o siebie, bo będziecie smutnymi starymi samotnymi kobietami,
Nie wiem co teraz zrobicie dziewczyny jak Ukrainki zabiorą wam chłopaków, powinnyście walczyć o siebie, bo będziecie smutnymi starymi samotnymi kobietami,
@jz25: no i właśnie przez to że czarna rasa jest statystycznie mniej inteligentna tak dużo czarnych to margines społeczny, więc tak kolor skóry ma znaczenie
A ile białych okrada teraz sklepy i demoluje miasta?
No właśnie.
Po prostu czarni są znacznie mniej inteligentni, bardziej skłonni do agresji. Więc jak najbardziej kolor skóry ma znaczenie.
Zapytasz - dlaczego więc kraje afrykańskie są biedniejsze? No na przykład z powodu niekorzystnych warunków klimatycznych, korupcji, chorób, braku stabilności politycznej, nieprzeznaczania pieniędzy na badania i rozwój.
Teraz ja tobie zadam niewygodne pytanie. Ilu jest Polaków, niewykształconych za granicą, którzy dostali
@jz25 Ale np. w USA mają takie same szanse do rozwoju, a czasami większe (dodatkowe punkty na uniwersytecie), a mimo to dalej nie odnoszą sukcesów. Prawda tak cię boli, że musisz pisać takie głupoty broniące murzynów?
Wiesz że typ pisze o USA?
@jz25: no i właśnie stąd bierze sie u nich większy poziom korupcji, brak stabilności politycznej,
Mniejsza inteligencja może wynikać z czynników, które ci wymieniłem powyżej a nie z biologii i barwnika w skórze, koloru włosów, oczu, czy szerokości
@jz25: nie wiem czy fakt, że czarni lepiej grają w kosza albo są lepsi w sprintach wynika akurat bezpośrednio z koloru skóry natomiast ma związek z genami właściwymi dla tej rasy, co z kolei przekłada się różnice w budowie mięśni. Kolor
@abcde: akurat pan Elą Piżmo urodził się i wyhował w Afryce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kufeleklomza: Jak odrealnionym rasista trzeba byc zeby wysrac cos takiego xd
@Vuko__Drakkainen A dlaczego Afryka jest biedniejsza?
Dlaczego to europejczycy zbudowali potęgę i cywilizacje?
No właśnie - różnice rasowe. Biali są bardziej inteligentni dlatego to oni stworzyli świat jaki znamy.