Aktywne Wpisy
b_oski +8
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +367
Krótkie info.
Dzisiaj o północy kończy się wielka wyprzedaż na paski do zegarków z www.cheapestnatostraps.com
Wiele paskow w dobrych cenach. Niektóre paski do 70% off. Nie trzeba wpisywać żadnego kodu (ceny już obniżone) chyba, że zamawiacie 5 szt i więcej to wtedy dodatkowo 20% off z kodem 20
Zamówienie powyżej 25$ oznacza darmową wysyłkę. Firma ma siedzibę w Szwecji skąd idą wszystkie zamówienia.
Jak zamówicie, musicie się jednak uzbroić w cierpliwość bo Sofie (właścicielka firmy) nie może się ogarnąć z ilością zamówień. Także nawet 3 tygodnie trzeba czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zegarki #wyprzedaz #zakupy #modameska #modadamska
Ja czekałem miesiąc :P
Komentarz usunięty przez autora
@grey09 to powinniśmy uzbierać, bo ja chcę 3. Tylko trza policzyć, czy się oplaca
Jakby ten drugi kolega zdecydował się na 2 to sobie zamówcie, bo nie mam ciśnienia, a jakby nie chciał to popatrzę może jeszcze bym coś dobrał do dwóch.