Aktywne Wpisy
Zamroczony +1818
affairz +123
#nieruchomosci zwykły normalny zdrowy rynek na którym ktoś kupując mieszkanie poniżej 50m2 w Łodzi oddaje ponad 100 tysięcy złotych Panu Flipperowi (niestety nie ujawnili czy równe 100k czy może np. 300k)
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
Jestem pececiarzem, ale zaczęło mnie wkurzać ciągła potrzeba wymieniania peceta i niewygodne granie przy biurku, więc postanowiłem, że wraz z nową generacją przechodzę na nextgena, dokładnie na xbox series x, głównie ze względu na game passa i tego, że w odróżnieniu do większości, nie narzekam na rzeczy od microsoftu jakoś specjalnie.
Mam jednak parę pytań, bo nie do końca wiem z czym to się je:
1) Kupowanie używanych gier i ich pożyczanie - czy są tu jakieś ograniczenia z tym związane? Czy jak kupię używaną grę online to będę mógł w nią grać przez neta? Czy jak komuś pożyczę grę to nie będę mógł w nią grać? Jak działa przypisywanie gier do konta?
2) Czy mogę odpalić swoje konto z game passem na innym xboxie? Co się wtedy stanie? Nie dostanę bana ani nic?
3) Jaki telewizor wybrać do konsoli tak do 2k? Czy mogę oczekiwać, że wraz z premierą xboxa będą jakieś promocyjne zestawy na tv + xbox?
#konsole #xbox #xboxseriesx
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ecfab060054036b426bc6ac
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt