@MarianPazdzioch69: Przez tego typa juz dzis Konon #!$%@? na wszystko i wszystkich(co nie ma przełozenia na materiały),nie bedzie sie leczył i wierzy ze mu #!$%@? biegali po dachu i zepsuły asterke
@Romano4011: raczej nie przez niego, ale przez Nas!
że jesteśmy, i tu na wykopie, i gdzie indziej - takimi cieniasami, że nie potrafimy się sami zorganizować w celu przeciwdziałaniu ruchaniu nas w dupę przez byle leszcza...
przypomnij sobie, romanku4011, te słowa, jak następnym razem będziesz ruchany w dupę przez Twój rząd.
@Nizarlak_Horoszczanski: Przepraszam bardzo niżarłaczku, ale nie wiem i nie wnikam komu i dlaczego dajesz sie ruchac w dupe. Poza tym skąd wiesz jakie ja mam poglądy polityczne? Co ty myślisz ze jak ogląda Szkolną to pisowiec z podlasia(bo tam innych nie ma). Jaki to ma związek z telefonami od cwaniaka trupiarza?
@Zachodniopomorzanin: A w jaki sposób Konon dostarcza teraz rozrywki? Od dłuższego czasu jest przestój. Telefony lateksowego trupiarza albo ocenzurowane 10 minutowe gnioty Meksikana z jazdy oplem lub Q&A to rozrywka?
Poza tym skąd wiesz jakie ja mam poglądy polityczne?
@Romano4011: już to, że przyznajesz, że masz jakieś poglądy polityczne typu aż tach dychotomicznego ustawia Cię w jednym rzędzie z pozostałymi wyruchanymi w kolejce do ponownego wyruchania... PS musiałbym być nieźle jebnięty, sadząc, że to kiedykolwiek zrozumiesz...
@Nizarlak_Horoszczanski: A ja myśle natomiast że jesteś zakompleksiony, udając filozofa i wyrocznie na tagu meneli z Białegostoku na wykopie. Nigdy nie oceniaj ludzi, nie wiedząc o nich absolutnie nic.Mimo wszystko wszystkiego dobrego.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
#kononowicz #patostreamy
@Romano4011: raczej nie przez niego, ale przez Nas!
że jesteśmy, i tu na wykopie, i gdzie indziej - takimi cieniasami, że nie potrafimy się sami zorganizować w celu przeciwdziałaniu ruchaniu nas w dupę przez byle leszcza...
przypomnij sobie, romanku4011, te słowa, jak następnym razem będziesz ruchany w dupę przez Twój rząd.
@Romano4011: już to, że przyznajesz, że masz jakieś poglądy polityczne typu aż tach dychotomicznego ustawia Cię w jednym rzędzie z pozostałymi wyruchanymi w kolejce do ponownego wyruchania...
PS musiałbym być nieźle jebnięty, sadząc, że to kiedykolwiek zrozumiesz...