Aktywne Wpisy
darknightttt +10
Sloiko-student_1 +103
Otwieram nitke z najlepszymi Keczupami. Mój faworyt to Rolewski pikantny bez cukru. Toż to 266g pomidorów na 100g produktu. Szukam od jakiegoś czasu czegoś co przebije ten smak, ale bez rezultatu. #jedzenie #keczup #jedzzwykopem
Mireczki, lvl 35. Jestem już mocno doświadczony i przetyrany przez życie. Zaliczyłem kilka poważniejszych związków i nie mam dla was dobrych wiadomości.
Niestety, ale bez odpowiedniej partnerki życie jest ciężkie, chyba że jesteście emocjonalnym głazem, który niczego nie potrzebuje. Posiadanie wsparcia ukochanej osoby to najważniejsze co w życiu można dostać. Jeżeli raz na kogoś takiego traficie, kto będzie was kochał to nie zmarnujcie tego. Byłem gówniarzem i zostawiłem dziewczynę, która nie widziała świata poza mną. Miała fajną rodzinę, która mnie akceptowała i łagodne usposobienie do życia. Coś mi odwaliło, zacząłem szukać przygód i się rozstaliśmy. Nasze drogi rozeszły się na wiele lat, dopóki pół roku temu nie spotkałem ją na zakupach. Nie popełnijcie takiego błędu jak ja. To nie ma być osoba z którą będziecie przeżywali skrajne emocje tylko wasz najlepszy przyjaciel i partner.
#zalesie #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ece63c5b940832ef250ec3e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Standard. Tak sie dzieje jak jest ten upragniony spokój czyli nuda i ziewanie. Takie cos dobre jest dla kogos kto troche pozaliczał i chce sie ustatkować. Na tamten czas po prostu szukales tego co podpowiadała ci intuicja i organizm.
Wiele osób tak stwierdza ale
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ps zenimy sie po to zeby miec regularny seks, rozwodzimy po to by go miec xD
@AnonimoweMirkoWyznania: no, wreszcie ktoś mnie nazwał po imieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poza tym, to jeśli uważasz bycie w relacji za coś niezbędnego do życia i jego brak porównujesz do braku powietrza, to raczej jesteś słaby psychicznie.
@AnonimoweMirkoWyznania: W takim razie chyba nigdy nie dostałeś świeżego pieczywa czosnkowego, bo inaczej byś śpiewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zielonkanazawsze99: 21 latek ruchacz2000
Każdy w twoim wieku tak sądził xd
Ja nim chyba jestem. 33 lvl, kilka związków na koncie (z czego od ostatniego minęły 3 lata) i stwierdziłem, że ja po prostu się do nich nie nadaję. Przyznam, że czasem jest ciężko ze względu na to, że przydałaby się druga para rąk do pomocy koło domu i tyle. Jakoś nie mam większych potrzeb posiadania kogoś bliskiego, jeżeli już miałbym
@AnonimoweMirkoWyznania: Też mam 35 lat ale 0 związków na koncie, jednak to nie przez bycie emocjonalnym głazem.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua