Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Ciekawią mnie historie tych aut, przecież wszystkie nie mogą być po zmarłych bez rodziny (chyba, że jakaś sprawa spadkowa się toczy), albo czekają na powrót właściceial zza granicy...
Jak sądzicie, co stoi za takim porzucaniem?
no jest jeszcze opcja kradzieży i
@FrasierCrane: parę lat temu to można było 300-500zł dostać od ręki i jeszcze zabrali sami lawetą. Teraz to kiepsko, potrzebowałem się pozbyć trupa i jedną z opcji była laweta na złom - musiałbym sam zapłacić. Poszedł na części w końcu.