Wpis z mikrobloga

Cześć, przymierzam się do kupna najnowszego Spider-Man'a i zastanawiam się czy wersja GOTY jest warta dopłacenia do niej kilkudziesięciu złotych. Jakie są Wasze opinie/wrażenia na temat dodatków? I czy dobrze rozumiem, że w wersji GOTY dodatki i tak są w formie kodu, więc powinienem brać pod uwagę tylko nową wersję?

#ps4 #spiderman
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DfaX: dodatki nie wywracaja rozgrywki do gory nogami ale to takie kilka godzin dodatkowego watku fabularnego, nie zawieraja zadnych nowych lokacji ani nowych umiejetnosci ale dostaniesz kilka nowych kostiumow, wyzwan i walke z nowym bossem
  • Odpowiedz
kupna najnowszego Spider-Man'a i zastanawiam się czy wersja GOTY

@DfaX: ja kupięłm podstawkę i czekam na promocję na DLC i na pewno kupię. Gra sama w sobie świetna.
  • Odpowiedz
Dzięki wszystkim za opinie. Skoro te DLC nie są jakieś 'must have' to kupię podstawkę, którą idzie wyrwać w okolicy 60 zeta w porównaniu do około 100 za GOTY. Jeśli mega wsiąknę to najwyżej poczekam tak jak kolega @SpiderFYM na jakąś promocję na dodatki. A co do odsprzedaży gier później, to lubię zostawiać sobie gry które mi się spodobały (a zakładam, że Spider Man mi się spodoba), ale jednak mimo wszystko
  • Odpowiedz
@DfaX: ja dokupiłem dlc i powiem Ci, że tak czysto fabularnie to im dalej tym gorzej, tzn pierwszy dodatek z black cat byl najlepszy, drugi juz słabszy, a trzeci był wręcz rozczarowaniem, liczyłem na coś lepszego na koniec, ale jak wciągnie Cie podstawka tak jak mnie to pewnie kupisz dlc tak czy siak :)
  • Odpowiedz