Wpis z mikrobloga

@Jazu

Rzeczywiście, nie działa żadne video. Wczoraj o 23 jeszcze normalnie oglądałem film, a dziś szukałem czegoś fajnego i znalazłem "pierwszy człowiek", sprawdzałem na 3filmy czy jest i był więc mówię fajnie, obejrzę sobie do snu. Tak z ciekawości chciałem przejrzeć tag #filmy co mireczki polecają i odrazu trafiłem na twój wpis więc się zdziwiłem. Jednak faktycznie, strona działa ale po włączeniu filmu nie odtwarza video. Smuteczek ( ͡
  • Odpowiedz
@Jazu: o 2? ja jak mam na rano to wstaję o 4:40 i uważam to za barbarzyństwo. to ile masz km do obozu pracy?
a linka wrzucam, bo trzeba sobie pomagać, kiedyś było takich stron od groma, dziś zostały niedobitki, a ja za 10 platform płacić nie będę. Nie mogą się dogadać tak jak z muzyką? obojętnie co wykupię to mam mniej więcej to samo, owszem, różnice są, ale nieznaczne.
  • Odpowiedz
@kont_u_r: Kupiłem Premium korzystałem miesiąc więc za drugim razem kupiłem trzymiesięczną prenumeratę, abonament jak zwać tak zwać zaraz potem platformę wcięło. Przy każdym wpisywaniu adresu podobało mnie na twory o podobnym asortymencie oczywiście płatne ojcu dzisiaj to jest 10 do października 2020 udało mi się wejść na stronę 3filmy nowa szata fajna lecz nie można nic otworzyć strona główna ponownie oferuje kupno Premium nawet spróbowałem okazuje się że brak w
  • Odpowiedz
@luryd73: Ja przestałem płacić za tego typu usługi jakieś 10 lat temu. Wtedy to były serwisy typu rapidshare a później wiele innych. Opcja tygodniowa/miesięczna wychodzi zbyt drogo, a dłuższe są obarczone ryzykiem że serwis zniknie. Na 3filmy przestałem wchodzić w momencie gdy zrobili się tylko płatni. Dla mnie to był koniec. Oglądaj.to też idzie w tę stronę (a wygląda to tak jakby się połączyli (jest taki komunikat: 3filmy com i
  • Odpowiedz