Aktywne Wpisy
affairz +78
mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia
Kaucja: 14 000
Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność :
ElectroNICK +34
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
#filmy #filmyonline #3filmy
Mi działa, przed chwilą byłem a wczoraj oglądałem Bohemian Rhapsody bezproblemowo
Rzeczywiście, nie działa żadne video. Wczoraj o 23 jeszcze normalnie oglądałem film, a dziś szukałem czegoś fajnego i znalazłem "pierwszy człowiek", sprawdzałem na 3filmy czy jest i był więc mówię fajnie, obejrzę sobie do snu. Tak z ciekawości chciałem przejrzeć tag #filmy co mireczki polecają i odrazu trafiłem na twój wpis więc się zdziwiłem. Jednak faktycznie, strona działa ale po włączeniu filmu nie odtwarza video. Smuteczek ( ͡
Dołączam się do pytania @kont_u_r
Nie ma innych. A zalukaj g---o od wielu miesięcy.
@Jazu: jednym mogę Cię poratować, niestety pozostałych brak. Chętny czy masz jakieś inne źródło?
@Jazu
Jak się wpisze w wyszukiwarce wykopu "3filmy" to co 2 tygodnie wpis że 3filmy nie działają, może wrócą bo wczoraj normalnie oglądałem.
Również dziękuję, jest film który zamierzałem dziś obejrzeć na 3filmy. Piąteczka!
a linka wrzucam, bo trzeba sobie pomagać, kiedyś było takich stron od groma, dziś zostały niedobitki, a ja za 10 platform płacić nie będę. Nie mogą się dogadać tak jak z muzyką? obojętnie co wykupię to mam mniej więcej to samo, owszem, różnice są, ale nieznaczne.
A w miejscu pracy muszę być o 4.
Komentarz usunięty przez autora