Wpis z mikrobloga

@Thachi: niekoniecznie w tym przedziale zaczyna sie lysienie raczej bym powiedzial ze to wczesnie i moze byc agresywne ale lysienie jest tak indywidualne. Przeszczep nic ci nie da bez chemii jesli lysienie bedzie dalej postepowac, to zaraz bedziesz musial zageszczac to co ci dalej wypadlo. Jesli jak mowisz masz male zakola i widzisz ze od jakiegos czasu to postepuje szybciej czy wolniej to zastsnowil bym sie nad finasterydem. Ja zaczalem
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CryptoAirDropManiak: dobrze przeszczepione włosy nie powinny przecież wypadać, co najwyżej te które nie były przeszczepione potem wypadną, ale tak jak mowie, niekoniecznie każdy od razu musi mieć genetycznie aż takie ogromne zakola by dotarło aż tak głęboko na głowie, mój ojciec ma zakola, ma rzadkie włosy ale nie jest łysy jak np. Korwin.

Nie mogę brać finasterydu bo jest na receptę i jest niezdrowy
  • Odpowiedz
@Thachi: nie mowie ze wypadna przeszczepione wlosy tylko te "za" przeszczepionymi, uwierz ze jak tam sie robi przerwa to jeszcze wiekszy wkur... niz to cale lysienie. Tez tak sobie mowilem ze moze nie bede lysial dalej jednak life is brutal xd u mnie ojciec mial male zakola, brat matki w ogole nie mial wiec ja bym sie tu az tak na najblizszych nie patrzyl. Mam kumpla co ma dobrego nw5
  • Odpowiedz
@CryptoAirDropManiak: hmm... czyli z tego co mówisz mimo tego, że jest to genetycznie to i tak różnie to może wyglądać...No to u mnie może być albo okej albo tragicznie. Jak nagle mi się pogorszy w krótkim czasie ale jeszcze na tyle by dało się temu zapobiec calkiem to może pomyśle o tym finasterydzie, ale powiedz mi, ile to w ogóle kosztuje miesięcznie i czy ciężko dostać na to recepte? Ile
  • Odpowiedz
@exenito
@Thachi
@CryptoAirDropManiak
ja zacząłem zauważać u siebie nieduże zakola w liceum, właściwie nic z tym nigdy nie zrobiłem, teraz mam 24 lvl i nic się nie zmieniło, dalej są nieduże, w mojej rodzinie wszyscy mężczyźni to zakolaki ale też wszyscy są starzy poza mną, nigdy nie wyłysieli do końca, bo w pewnym momencie zakola się zatrzymały
  • Odpowiedz
@Thachi: U mnie to wygladalo tak ze w ciagu 2 lat w wieku 18-20 zrobil mi sie nw2 wczesne, zrobilem przeszczep z nadzieja ze sie to zatrzyma patrzac jak ty na ojca itd, psikalem minoxem juz od 18 tylko, 20-22 z wczesnego nw2 do nw2 poznego raczej jeszcze nie nw3 ale granica bez lysiejacej korony z dobrym gestym donorem plus ogolnie mam geste wlosy przy lini lysienia. 22 lat drugi
  • Odpowiedz
@markos_90: byl lysy ale nie kompletnie mial te kilka siwych wlosow ktore czesal az do czola xd ale ja go widzialem jak mial prawie 90 i ponad ale wydaje mi sie ze jak byl mlodszy to nie byl zakolakiem z tego co pamietam z jakis zdjec ale nie mam jak tego zweryfikowac teraz
  • Odpowiedz