@szymeg7: ja #!$%@?, ale ten latkowski to dzban. On w tej rozmowie nie napisał ani jednego pełnego zdania. Jeszcze ttlko brakowało aby pisał cb, wgl I komplet.
@szymeg7: to było oczywiste, tylko głupcy, którzy nie mogą się otrząsnąć po otrzymaniu katolickiego wychowania miały nadzieję, że za tym dokumentem stoi ktoś na poziomie
@szymeg7: Dzięki za linka do całości. Nie wiem czemu,ale czytając to,jakaś tajemnicza siła kazała mi w trakcie słuchać tego https://youtu.be/X4Y-2BRdn4A?t=103. ( ͡º͜ʖ͡º) Edit. Nie no,słowa utworu mają jednak większy sens niż zdania pisane przez Latkowskiego ( ͡º͜ʖ͡º)
@szymeg7: Jak ktoś, kto pisze w ten sposób, mógł zostać redaktorem naczelnym gazety xD Poza tym to brzmi jak myślotok w fazie manii, on nie ma jakichś problemów psychicznych?
@szymeg7 Ciekawi mnie, czy gdyby Latkowski kręcił dokument o Wiśle Kraków to wypisywał by do celebrytów będących kibicami tego klubu z prośbami, żeby opowiedzieli o przestępczej działalności jego właściciela, a dostając odpowiedź "my nic nie wiemy" sugerował, że skoro nie chcą mówić to pewnie brali w tym udział. Co za dzban xD.
@szymeg7: tylko wiesz. ułomny elektorat PiSu czytając to faktycznie pomyśli, że ten Szyc coś jednak wie tylko chroni swoich pedoziomków. czytałem komentarze pod tym wpisem i ludzie są na prawdę chorzy na nienawiść i głupotę.
#bekazpisu #nicsieniestalo #tvpis
Edit. Nie no,słowa utworu mają jednak większy sens niż zdania pisane przez Latkowskiego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Ale kwasu to Ty nie obrażaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora