@wytrzzeszcz: 18-latka próbuje wcielić się w autora filmiku. na tinderze próbuje umówić się na wyjście z inną dziewczyną. jaki będzie tego efekt? Nie wiem ale się domyślam ( ͡°͜ʖ͡°)
@wytrzzeszcz: @TwujKoshmar: Panna założyła tindera ze zdjęciami typka i przeżywa szok, jak zajebiście ciężko zebrać matche, że rozmowa z tymi parami to jak cierń w dupie i że jest dużo ciężej niż jej się wydawało. A na dodatek jest rozczarowana, że nie udaje jej się stworzyć par z najbardziej atrakcyjnymi dziewczynami. Już po 5 dniach ma dosyć. Wydawało jej się, że będzie tak jak będąc panną, czyli że
@vanbiiren: No to teraz wyobraź sobie sytuacje jaką ma mnóstwo facetów w bolszy ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) 1) nie ma dziewczyny z różnych powodów 2) nie ma na tyle odwagi, czasu albo z innych powodów nie może zagadywać obcych dziewczyn "na żywo" 3) tworzy tindera jako jedyna nadzieja kogoś
@vanbiiren: najlepsze co możesz zroibić to pokazac to koleżankom, i jak już któraś używa tego dindera to stawiać sprawe jasno i konkretnie odpowiadać by szło kleic rozmowę jakość dla obu stron mocno wzrośnie
@TwujKoshmar: dlaczego odwrotnie jest inaczej? Dlaczego jest tak że kobiety mają atencję lvl 100? Milion par, wiadomości, zaczepiania przez facetów, plusikow na Mirko?
@TwujKoshmar: Dodatkowe wnioski różowej z nagrania: - mnóstwo kobiet w ogóle się nie stara utrzymać rozmowę - przejść od pary do randki jest trudno w c--j - przecież wybrałam dobre zdjęcia, czemu jest tak ciężko, myślałam że dobre zdjęcia wystarczą do sukcesu - rózowe strasznie często przestają odpisywać, jak pisałam jako różowa z niebieskimi to się tak nie zdarzało - współczuje niebieskim, nie wiedziałam że tinder jest taki z-----y jak
to jest naturalne zachowanie ale w prawidłowo funkcjonującym społeczeństwie kobiety nie mogąc zdobyć najlepszego partnera obniżają swoje wymagania i szukają drugiego najlepszego - niestety w dzisiejszym świecie kobiety nie zadowalają się partnerem na swoim poziomie i szukają tylko tych lepszych (nie mówię że wszystkie), w rezultacie dużo facetów jest samotnych bo nie są postrzegani w oczach kobiet jako potencjalni partnerzy
jaki będzie tego efekt? Nie wiem ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydawało jej się, że będzie tak jak będąc panną, czyli że
No to teraz wyobraź sobie sytuacje jaką ma mnóstwo facetów w bolszy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
1) nie ma dziewczyny z różnych powodów
2) nie ma na tyle odwagi, czasu albo z innych powodów nie może zagadywać obcych dziewczyn "na żywo"
3) tworzy tindera jako jedyna nadzieja kogoś
Przeca vanbiiren to troll, ja komentarz napisałem aby inne różowe mogły to przeczytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już nie będę też więcej pisała, że chcieć to móc. Trzymam za Was kciuki, chłopaki. (づ•﹏•)づ
- mnóstwo kobiet w ogóle się nie stara utrzymać rozmowę
- przejść od pary do randki jest trudno w c--j
- przecież wybrałam dobre zdjęcia, czemu jest tak ciężko, myślałam że dobre zdjęcia wystarczą do sukcesu
- rózowe strasznie często przestają odpisywać, jak pisałam jako różowa z niebieskimi to się tak nie zdarzało
- współczuje niebieskim, nie wiedziałam że tinder jest taki z-----y jak
to jest naturalne zachowanie ale w prawidłowo funkcjonującym społeczeństwie kobiety nie mogąc zdobyć najlepszego partnera obniżają swoje wymagania i szukają drugiego najlepszego - niestety w dzisiejszym świecie kobiety nie zadowalają się partnerem na swoim poziomie i szukają tylko tych lepszych (nie mówię że wszystkie), w rezultacie dużo facetów jest samotnych bo nie są postrzegani w oczach kobiet jako potencjalni partnerzy