Aktywne Wpisy
WielkiNos +535
Lambo994 +386
To Jagodno chyba po nocach im spać nie daje od ponad 8-miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 15 X chodzę z uśmiechniętą mordą między innymi dlatego, że takie pseudo-inteligenciki, w rzeczywistości prymitywni manipulatorzy i kłamcy, którzy mieli stanowić nową "elitę". Wrócili grzecznie do Republiki i pisania wysrywów na Twitterze. A nie są pokazywani szerszemu gronu jako "eksperci" xD
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
We wpisie nie chodzi, cymbale yebany jeden z drugim o nasmiewanie sie z braku znajomosci technologii, tylko udawanie, ze cos sie wie, jezeli nie, a takze brak umiejetnosci przyznania sie do bledu.
Nie ma roznicy w wieku tylko postawie. Zaden wstyd czy hanba nie wiedziec, tak jakby kazdy wiedzial wszystko. Wstyd i hanba zapierac sie, ze umie ale jak
@mendrix:
Komentarz usunięty przez moderatora
@tazzy83:
To jest, wbrew pozorom, całkiem logiczne.
Tym bardziej, że działa ze wszystkimi kartami rabatowymi czy lojalnościowymi.
Co więcej, pierwsze karty płatnicze też działały dokładnie na tej zasadzie (że odbijało się obraz karty przez kalkę).
Smutne, to jest nie to, że ktoś czegoś nie wie (bo to akurat jest zupełnie normalne), ale że kilkudziesięcio letni dziadzio przez całe swoje życie nie nauczył się poprosić innych o pomoc, kiedy jest taka potrzeba.
A miałam takie sytuacje np. z kartą Sodexo (pasek magnetyczny) - jak używałam pierwszy raz to od razu powiedziałam kasjerce, że pierwszy
E tam nie mają! Po prostu się wstydzą! To jest bardzo głupie szukanie im