Wpis z mikrobloga

Jaki polecicie smartwatch z NFC (najlepiej jak będzie już można płacić nim w Polsce) i kopertą max do 43 mm? Znajdę coś w miarę spoko do ~1000 zł? Zastosowanie głównie do odbierania powiadomień, odpisywania na wiadomości, sporadycznie rozmowy. Dobrze też jakby wytrzymywał te 2 dni bez problemu na jednym ładowaniu.

#smartwatch #android #zegarek #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta i wołam też trzy firmy, które najbardziej kojarzą mi się z smartwatchami #samsung #garmin #xiaomi
  • 35
@dawid110d: 4s to bardziej damski, nawet pasek to tylko 18mm. Mam ponad pół roku Vivoactive 4, płatności działają bardzo dobrze, tylko się upewnij że Garmin obsługuje twój bank, bo niestety nie wszystkie działają. Nie każdemu pasują też wyświetlacze w Garminach, obecnie tylko Venu ma amoled ale odbija się to na baterii.
Nie każdemu pasują też wyświetlacze

@tifoso: Co masz na myśli? Słaba widoczność w słoneczny dzień?

tylko się upewnij że Garmin obsługuje twój bank

@tifoso: Tak, to już sprawdziłem i obsługuje. A w razie jakby się coś zmieniło to zawsze mogę Revoluta podpiąć, bo widzę, że jego Garmin również obsługuje.
A jak bardzo się rozni 4 od 4s. Sama dla siebie brałam pod uwagę va3, jako że nie jestem maniaczką jakąś wielka sportu, raczej tylko podłogowe ćwiczenia w domu i chodzę trochę z psem (ʘʘ)
@joolekk: Ja już do końca następnego tygodnia muszę kupić, bo do 28.07 mam ważny bon z neonet na ponad 400 zł xD Aktualnie wybór jest już pomiędzy dwoma tylko: Samsung Galaxy Watch Active 2 i Garmin Venu. Ciągle biję się z myślami, ale chyba ostatecznie wezmę Galaxy