Halo, halo Mirki i Mirabelki ( ͡~ ͜ʖ͡°) ! Chcielibyśmy pochwalić się naszym nowym projektem - mikroinstalacją fotowoltaiczną w Płocku, która w ciągu roku może wyprodukować do 51MWh, czyli w uproszczeniu jest to około 1300 ładowań aut elektrycznych ♻
@orlen_lite: ile to w basenach olimpijskich? W jakim czasie tradycyjna elektrownia jądrowa 3 generacji wyprodukuje tyle prądu? Jaki jest koszt 1kwh z uwzględnieniem kosztów instalacji i dozoru?
Uważajcie po pan wójt, znaczy prezes nałoży specjalny dodatek do ceny dla paliw do dyskontów i skończy się szkalowanie akcji tanie tankowanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@orlen_lite: no cześć. Chciałem tylko napisać, że w moim mieście najniżsa cena diesla w tym roku na waszej stacji to 4,19, ale już idzie w górę. Dziękuję, dobranoc.
@ediz4: czemu ciebie nie zbanuja ( ͡°ʖ̯͡°) mimo, że na czarno wisisz to i tak jak przeglądam jakiś wątek widze twój nick. Odrazu psujesz mi gościu dzień.
Chcielibyśmy pochwalić się naszym nowym projektem - mikroinstalacją fotowoltaiczną w Płocku, która w ciągu roku może wyprodukować do 51MWh, czyli w uproszczeniu jest to około 1300 ładowań aut elektrycznych ♻
https://www.youtube.com/watch?v=aGuG3Typu0Q
#orlen #fotowoltaika
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Chciałem tylko napisać, że w moim mieście najniżsa cena diesla w tym roku na waszej stacji to 4,19, ale już idzie w górę.
Dziękuję, dobranoc.
Komentarz usunięty przez autora