Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Może pan Marek nam to wyjaśni, czemu złamał ten zwyczaj?
#trojka
@marian1881: Przecież są wyżej :8 utworów w 30 letniej historii. W tym 3 razy Artur Rojek. Wielka gwiazda jak się okazuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie interesuje mnie kto im to płaci, wolny kraj, niech sobie zakładają, nawet jakby ktoś im dał tą kasę i w programach będą atakować rząd, tylko niech nie robią takiej afery z tego. Trójki i tak tylko dinozaury słuchały. Co to za afera, że Niedźwiedzkiego i Manna zwolnili. Święte krowy czy jak?
@Thorkill: Ja p------e. Tyś obok statystyk nawet nie przechodził. Nara. Grochem o ścianę rzucać nie będę.
sprawa przycichnie, wszystkie wydatki będą tłumaczyć "wpłatami od darczyńców".
Partie polityczne tak zakładano to i radio można.
Tylko z ciekawości sobie w lipcu odpalę tą rozgłośnię raz na jakiś czas i zobaczę czy będą rzucać w rządzących błotem, czy będą apolityczni, bo wydaje
@feniks_pn ja p------e jakie teorie spiskowe xddddddddddddddddd
Jeszcze weźcie dorzućcie coś o tym że mann zakładał już kiedyś radio to pewnie dlatego jego wyrzucili pierwszego bo mu łatwiej.
Mann ze swoją świtą czuli się Panami Radia Trójki, taką kastą nie do ruszenia. Mogli robić co chcą i nikt im się nie wpieprzał i na ręce nie patrzył. Elita intelektualna, kółko wzajemnej adoracji. Przyszła nowa partia, zrobiła porządek, kazała puszczać przekaz pro rządowy, elita intelektualna się zbuntowała - przecież tylko oni mogą decydować o wszystkim co radia dotyczy.
No i się jednak okazało, że nie,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ghostek: Gdzie niby zadałem takie pytanie parszywy kłamco? Przecież jak wół wyżej masz że pisze o zwyczaju (już wiemy że pisanego regulaminu żadnego tam nie było). Jeżeli na 2k wydań tylko 8 razy coś takiego się zdarzyło to chyba można mówić że takie wydarzenie to złamanie zwyczaju.
@red7000: Chyba "transparentnych". Półtora tysiąca ludzi głosuje sobie na luzie tydzień temu na kawałek Cure bo jest fanem zespołu. A tu zonk, wszystkie ich głosy zostają kompletnie olane i utwór ląduje na 25 pozycji czyli tam gdzie są utwory które miały po niecałe 100 głosów. Czemu akurat na 25 pozycji? Nie wiadomo. Nikt oprócz pana Marka nie jest w stanie tego wyjaśnić. Być