Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Może pan Marek nam to wyjaśni, czemu złamał ten zwyczaj?
#trojka
@algus: Tak. Ciekawe. Nawet 150 wielkich "hitów" Basi Trzetrzelewskiej czekało zawsze w poczekalni ten jeden tydzień. Ale Kazik od razu poleciał na pierwsze miejsce. Zaiste, wielki hit i świetny kawałek.
szopka z niedźwiedzkim to pretekst do odejścia całego zespołu od trójki i transferu do
@feniks_pn: Dokładnie tak się przedstawia sytuacja.
Proszę bardzo.
http://www.lp3.pl/alpt.phtml?m=11&u=8073
Na forum lp3 jest lista kawałków, które z pominięciem poczekalni ladawały na 1 miejscu. To jest ok 10 utworów w historii, głównie nowszych z czasów YouTube.
@patykiem_pisane: To fest. Około 10 kawałków na ile dziesiątek tysięcy które się przewinęły w historii listy?
@Thorkill: Co to za chory argument? Ile osób dostaje nobla? Ile idących na studia uzyskuje tytuł profesora? Kazik to jeden z najważniejszych żyjących polskich artystów. Miliony ludzi go uwielbia i tylko tacy ja on potrafią tak szybko wskoczyć na LP3. To wynik popularności.
@feniks_pn: Co nie!? Nawet w linku powyżej ma przykład innego zespołu, który zrobił to samo co teraz Kazik.
@marian1881: Dlaczego chory? Normalny argument oparty na statystyce. Tak przeglądam szczęśliwców którym dane było złamać ten zwyczaj: Andrus, Rojek i to aż trzy razy. Przypomnij jak się nazywa ta wytwórnia która tutaj dwa dni temu zapowiedziała że zakazuje puszczania ich kawałków w trójce? Czy przypadkiem Rojek i Andrus nie są u nich?
@Thorkill: Jakiej do cholery statystyce? Pokaż mi ją, bo jedyne co widzę to IDZD. Kazik nie jest przeciętnością, Kazik jest ewenementem, wyjątkiem.
Wytwórnia? Co w tym dziwnego. Każda ma jakiś profil, tak samo jak radio. Nie ma w Trójce za dużo hip-hopu czy disko polo, więc i nie ma wytwórni reprezentujących takich artystów. Jakbyś miał radio z czytaniem książek reporterskich to też byś się dziwił,
@marian1881: Pieniądze. Gdzie byś głębiej nie pogrzebał zawsze wychodzą pieniądze. Albo wpływy. Albo jedno i drugie.