Wpis z mikrobloga

@Catttana: Miałem na myśli fakt, że to jest po prostu narzędzie, które służy całej rodzinie. Ja wolałbym coś, co miałoby sprawiać mi przyjemność, być związane z hobby, służyć tylko rozrywce. Jednak wiedziałem, że chciałaby mieć taki wynalazek, więc co będę kombinował ze swoją filozofią - kupiłem to i tyle.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: ja bardzo lubię gotować i ucieszyłam się z thermomixa i zestawu nowych garnków :D ale lubię też grać w wowa wiec tak samo ucieszyłam się z prepaid do wowa ;)
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: tez bym chciała dostać taki prezent:)) jak mówi, żeby zrobić 100 pierogów to cyk termomix sam wyrabia ciasto o polowe mniej pracy i wszyscy zadowoleni:)
Uprzedzam, lubię gotować z własnej woli;) pzdr
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: Wydaje mi sie, ze to nie kwestia plci. Po prostu sa ludzie, ktorzy ciesza sie z praktycznych prezentow i tacy, ktorzy uwazaja, ze prezent z definicji powinien byc niepraktyczny, tzn. sluzyc wylacznie przyjemnosci, a nie przydawac sie do jakiejs czynnosci zyciowej.
Wiekszosc moich czlonkow rodziny nalezy do obozu pierwszego i oni po prostu nie potrafia zdzierzyc prezentu dla przyjemnosci. Uwazaja, ze to strata pieniedzy i glupota. Za to mlotek czy
  • Odpowiedz