@chixi: rok temu po takim grillowaniu szparagów w ogródku, ktoś nie dojadł swojego szparagu i rzucił na kupe starej ziemi. W tym roku użyłem tej ziemi do wyrownania poziomu pod kostkę brukową i okolice. Tym sposobem rośnie mi już drugi dziki szparag ( ͡°͜ʖ͡°)
@pablo397 aaaaa ale zazdro! Ja właśnie podejmuje 3 podejście do własnej uprawy i nic! Pierwsze były siane, po 3 latach i posadzeniu na miejsce docelowe coś je zeżarło, 2gi raz kupione karpy i to samo, teraz testuję inną miejscówkę (-‸ლ)
@Eustachiusz nie przykrywam praktycznie jak smażę/przykrywam tylko na momencik, wolę bastować białka tłuszczem, dzięki czemu są dobrze ścięte z góry a żółtka zostają takie ładne
@MojWlasciciel a nie mam zielonego pojęcia, niczego za pyszczek nie złapałam. W jednym tygodniu były ładne tyci roślinki a za tydzień gołą gleba i nic nie odbiło ( ͡°ʖ̯͡°)
@Eustachiusz nie przykrywam praktycznie jak smażę/przykrywam tylko na momencik, wolę bastować białka tłuszczem, dzięki czemu są dobrze ścięte z góry a żółtka zostają takie ładne
Dokładnie tak. Nie ma nic gorszego niż "białe" żółtka.
Szparagi grillowane, jajka sadzone na maśle klarowanym i kruszonka z boczku polecają się na śniadanie!
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
Szparagi zeżarło coś małego i szparagi zgniły? Podgryzło korzenie czy to jakaś sarna?
Dokładnie tak. Nie ma nic gorszego niż "białe" żółtka.