Wpis z mikrobloga

Jak się w-------m. Końcówka bitwy, razem z arciarskim statystami zostaliśmy na Panterę, WZtkę i wrogiego raka. Porobiłem sam dwa czołgi i został rak, którego prawie zdążyłem z-----ć przed końcem bitwy. Nasze 3 z-----e arty w końcówce bitwy nie pomogły wcale, nawet śmiecie się nie przestawiły by mieć lepsze bicie. Tak to jest jak jedną ręką walą konia, a drugą szukają lewego przycisku myszy. Pisałem, że jestem w-------y?

#wot
PiccoloColo - Jak się w-------m. Końcówka bitwy, razem z arciarskim statystami zostal...

źródło: comment_1589835821Q7rDAIfo79DSlcx2fqdeni.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiccoloColo: mi się w c--j e75ts podoba, super się cieszyłem jak mi wypadł ze skrzynek, nawet bardziej niż z dwu lufowca xD

a jak k------m gdy go dali do normalnej sprzedaży... chuje z wg
  • Odpowiedz
  • 1
@Reb_ kurła somsiad też ma ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie mam żadnego z nich, ale tel dwururrrrkowiec wydaje mi się przemocny. Mam za to spadżetto i burą sukę, którymi gra mi się mega przyjemnie
  • Odpowiedz
@PiccoloColo: no ja mam praktycznie wszystkie premium czołgi na 8 tierze, wot to jedyna gra w którą gram dłużej niż 5 minut więc trochę się nazbierało

dwu lufowiec jest dobry ale zbyt mułowaty jak dla mnie, no i nie jest jakiś mega potężny, dolna płyta jest wielka, wieża tak samo... zdecydowanie lepiej mi się gra i lepsze wyniki mam na t44-100, progetto i wieloma innymi czołgami xd

ale fajnie jest
  • Odpowiedz
  • 1
@Reb_ To grubo. Ja też mam chyba 8 z czego kilka wypadło mi z paczek. Fajnie, gdyby te dzbany dały buffa dla T34, mojej pierwszej premki.

No mam tak samo, dlatego, jeśli gram premkami to wybieram mobilne maszyny.

Też tak myślę xd
  • Odpowiedz
@PiccoloColo: trzeba kiedyś w plutonie pograć to będzie większa szansa na wyciągnięcie xD

ale nigdy jakoś nie grałem plutonów, zawsze solo

• Odpowiedz
@PiccoloColo: bo jest niebieskie xD tylko że lekko niebieskie

ja zawsze gram na anomizerze bo konto od 2011 roku mam i jakiś c-----y nick mam a nie będę tym k----m z wg płacił 40zł za zmianę nicku xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Reb_ Panie, tak to się nie bawimy. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Też już nie używam wn8 live, bo to bardziej mnie rozpraszało. Łatwiej jest mi traktować każdy czołg jako potencjalne zagrożenie
  • Odpowiedz