Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
#wot
a jak k------m gdy go dali do normalnej sprzedaży... chuje z wg
Nie mam żadnego z nich, ale tel dwururrrrkowiec wydaje mi się przemocny. Mam za to spadżetto i burą sukę, którymi gra mi się mega przyjemnie
dwu lufowiec jest dobry ale zbyt mułowaty jak dla mnie, no i nie jest jakiś mega potężny, dolna płyta jest wielka, wieża tak samo... zdecydowanie lepiej mi się gra i lepsze wyniki mam na t44-100, progetto i wieloma innymi czołgami xd
ale fajnie jest
No mam tak samo, dlatego, jeśli gram premkami to wybieram mobilne maszyny.
Też tak myślę xd
ale nigdy jakoś nie grałem plutonów, zawsze solo
Ej pisałeś, że masz niebieskie wn8 oszukisto :D
Ostatnie 30 dni?
Też mam ok 1700
ja zawsze gram na anomizerze bo konto od 2011 roku mam i jakiś c-----y nick mam a nie będę tym k----m z wg płacił 40zł za zmianę nicku xD
Też już nie używam wn8 live, bo to bardziej mnie rozpraszało. Łatwiej jest mi traktować każdy czołg jako potencjalne zagrożenie