Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
#samochody
Tak tylko chcę poznać waszą opinię, co byście wybrali, możecie napisać w kom dlaczego.
Komentarz usunięty przez autora
Jakoś jedzie, ale frajdy z tego nie ma
@BajerOp: mózg mi puchnie jak czytam takie p--------o bo to nie jest żadna reguła
Choćby z zakrętach tylnonapędowe bmw będzie szybsze od podsterownego źle wyważonego audi o podobnej mocy. Przykłady anegdotyczne można sobie w nos wsadzić, bo później wychodzą historie że ktoś golfem porobił
Jak chcesz do wszystkiego tak podchodzić to dobry kierowca na zakręcie wyprzedzi słabego który prowadzi lepsze auto ¯_(ツ)_/¯
Więcej luzu polecam. Z fartem! I kipujta co chceta, po to są auta.
I pamiętaj twoja frajda jest najtwojsza xD
@Nale: widzisz kolego, dobrze powiedział Atreyu, ja raczej cenię sobie opinię osób, które miały przyjemność jeździć kilkoma lepszymi autami, a nie opinia "nie bmw bo nie", kiedyś też myślałem o BMW, że to auto dla buców, dopiero jak się przejechałem X3 M40i z 2019 roku to zmieniłem zdanie :)