Wpis z mikrobloga

Nie chodzi o praktyczność, kupuję tylko i wyłącznie dla frajdy.
#samochody

Tak tylko chcę poznać waszą opinię, co byście wybrali, możecie napisać w kom dlaczego.

• BMW 228i M-Sport 245hp 350 nm, 3d coupe, aut-8 75.7% (28)
  • Golf VII GTI 245hp 370 nm, 5 drzwwi HB, dsg-7 24.3% (9)

Oddanych głosów: 37

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Trusky92: BMW, bo tył napęd. Ale sam mam 4x4 i to jest dopiero frajda. Wchodzisz sobie w zakręt a każde BMW na ogonie nagle puchnie xD
  • Odpowiedz
@Trusky92: Golf jest nudnym, bezzabawowym i całkowicie bezjajecznym autem, zero frajdy z jazdy w porównaniu do małego całkiem mocnego RWD

Jakoś jedzie, ale frajdy z tego nie ma
  • Odpowiedz
Ale sam mam 4x4 i to jest dopiero frajda. Wchodzisz sobie w zakręt a każde BMW na ogonie nagle puchnie xD

@BajerOp: mózg mi puchnie jak czytam takie p--------o bo to nie jest żadna reguła

Choćby z zakrętach tylnonapędowe bmw będzie szybsze od podsterownego źle wyważonego audi o podobnej mocy. Przykłady anegdotyczne można sobie w nos wsadzić, bo później wychodzą historie że ktoś golfem porobił
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Atreyu: niech puchnie, nie widzę problemu. Mówię o swoim doświadczeniu i przygodach, nie wglebiamy się tutaj w motorsport przecież.

Jak chcesz do wszystkiego tak podchodzić to dobry kierowca na zakręcie wyprzedzi słabego który prowadzi lepsze auto ¯_(ツ)_/¯

Więcej luzu polecam. Z fartem! I kipujta co chceta, po to są auta.

I pamiętaj twoja frajda jest najtwojsza xD
  • Odpowiedz
@BajerOp: @Atreyu: Będę szukał chyba wersję 4x4, zimą dla bezpieczeństwa by się przydała to będzie moje daily
@Nale: widzisz kolego, dobrze powiedział Atreyu, ja raczej cenię sobie opinię osób, które miały przyjemność jeździć kilkoma lepszymi autami, a nie opinia "nie bmw bo nie", kiedyś też myślałem o BMW, że to auto dla buców, dopiero jak się przejechałem X3 M40i z 2019 roku to zmieniłem zdanie :)
  • Odpowiedz
@Trusky92: Czyli ankieta jest tylko po to żeby się utwierdzić w przekonaniu bo już podjąłeś decyzję? ;) Jeździłem kilkoma lepszymi autami i BMW zwyczajnie mi się nie podobają, nie tylko dlatego, że jednoznacznie kojarzą się z bucerią, taka jest moja opinia, ale przecież nie zamierzam Cię przekonywać, sam pytałeś ;)
  • Odpowiedz