Aktywne Wpisy
mybeer +168
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.2% (539)
- 4.001-5.500 15.4% (1014)
- 5.501-7.000 16.6% (1094)
- 7.001-9.000 14.1% (927)
- 9.001-12.000 14.5% (954)
- 12.001-15.000 7.7% (509)
- 15.001-18.000 4.9% (322)
- 18.001-22.000 3.8% (252)
- Powyżej 22.000 10.6% (701)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (274)
radziuxd +1356
A tyle się wykopki produkowały. Że Duda będzie niezależny. Że peło gorsze. Że nie ma co straszyć Kaczyńskim, bo to już spokojny starszy pan...
Polska dostała to, na co zasłużyła
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #neuropa
Wykopki mogą się bez przerwy produkować, a to nic nie znaczy, bo nastroje społeczne są w prawdziwym życiu inne, niż na tym portalu. I w sumie dobrze, bo już dawno byśmy mieli Korwina jako dożywotniego dyktatora.
Koniec końców, to nadal jest nic więcej, jak portal ze śmiesznymi obrazkami.
Wkurza takie gadanie. Za parę lat ludzie będą mówić: "NO KTÓŻ WIEDZIAŁ, ŻE TO WSZYSTKO, TE 500 PLUSY, TO ŁAMANIE PRAWA, TA TOTALNA GRABIEŻ , POGARDA I
@Vokun: słowo klucz. Mało kto spodziewał się aż takiego r---------u i łamania prawa całkowicie w świetle dnia. Teraz mogę pluć sobie w brodę, a wtedy traktowałem pis jako kolejną partię, która idzie do koryta i z grubsza będzie robić to co inne partie ¯\_(ツ)_/¯
22 lata, średnie zarobki w ostatnim półroczu ~10300.
To Korwin zainteresował mnie wolnym rynkiem, biznesem, wzbudził świadomość tej sfery w mojej młodzieńczej głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Korwina można nie lubić, ale jednak od wielu lat cały czas działa na rzecz uświadamiania młodych ludzi, że istnieje coś innego,
@Soojin21: nie przypominam sobie by ktokolwiek normalny tak twierdził, ludzie po prostu mieli wtedy dość Komorowskiego i Platformy. Tyle.
@Mr_Hand_of_Fate: No fakty są takie, że nie. Wyborcy Konfederacji to właśnie te nastoletnie "kuce od Korwina" sprzed kilku, kilkunastu lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obecnie mają już ponad 30, zarabiają lepiej niż przeciętny Polak, są dobrze wykształceni, mieszkają
@wojtas_mks: Konfederacja nigdy nie była wolnościowa.
@Mr_Hand_of_Fate: Jest, dlatego odpływa do niej elektorat nie PiS, ale głównie KO, PSL i w niewielkim stopniu Lewicy.
Co to jest niby za wolność? Kto tę wolność reprezentuje? Korwin, który chce kobietom odebrać prawa wyborcze? Może Braun ze swoim batożeniem homoseksualistów? A może ten słynny Mentzen, którego pozwolę sobie niżej zacytować?