Wpis z mikrobloga

@xWiteQx grubsze podeszwy i mocniej postawiona fryzura, odpowiedni ubiór

a tak na serio to poza wydłużaniem kończyn, co niesie niebezpieczeństwa pewne, to zostają chyba tylko.hormony, ale tu też jest niebezpieczeństwo. Podobno jeszcze odpowiednia dieta może coś zdziałać ale wątpię
  • Odpowiedz
@kesnall: tak, tyle że hormony raczej nie działają tylko na wzrost. Z tego co wiem, zwiększa się też masa ciała, a nawet niektórym zmienia się chyba głos.
Dodatkowo chyba nie każdy może korzystać z takiej terapii hormonalnej. Ale nie wiem jakie dokładnie są przeciwwskazania
  • Odpowiedz
@Niebieski_mazak: Generalnie zastanawia mnie kwestia tego wydłużania kończyn. Bo naturalnie albo przez hormony raczej rośniemy dość równomiernie ze wszystkim. Z kolei przy wydłużaniu tułowie pozostaje takie samo, o takiej samiej wielkości. Więc wydaje mi się, że musi to wyglądać strasznie nie naturalnie i nie proporcjonalnie
  • Odpowiedz
@PeterFile: No nie jest to aż takie logoczne. Wydaje mi się że wszysyko zależy od dawki hormonu. Podobno można nawet 5 cm urosnąc
Na upartego można najpierw zrobić terapię hormonami, a potem zabieg wydłużania kości
  • Odpowiedz