Wpis z mikrobloga

Mirki, chcę kupić XBOX ONE głównie po to, żeby w końcu zagrać w Wiedźmina 3, w którego jeszcze nie grałem. Będę grał pewnie w ze 3 gry w roku i pewnie tylko na singlu, może jakieś strzelanki w ramach relaksu.
Z waszego doświadczenia - czy XBOX ONE S 500GB będzie dobrym wyborem?

#xbox #xboxone #konsole #gry #witcher3
  • 10
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fimino: zależy... patrząc na to, że sam Warzone waży około 100GB. Z drugiej strony możesz podpiąć sobie dowolny zewnętrzny dysk jako dodatkową pamięć. Jak nie masz wyboru to z dwojga złego i 500GB w dobrej cenie starczy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fimino: ja mam one s z 500gb i faktycznie, nowe gry zajmują kolo 100gb, takie warzone albo rdr2, z drugiej strony - nie doplacilbym do innej konsoli tylko ze wzgledu na pamięć, trzymam na dysku okolo 20-25 gier a jak skoncze to usuwam, zawsze mozna pobrac od nowa
@golagolagola: a używkę Xbox one S za 700, więc niemal połowa tego. Obecnie mam X 360 więc jakość obrazu chyba i tak mi się poprawi. Dzięki za informację, będę musiał się zastanowić
@kleksiq: w tym porównaniu wydaje mi się że w X ustawiona była mniejsza jasność ekranu, bo głównie w tym widziałem różnicę. No ale oglądałem na komórce, jutro obejrzę na kompie to może będzie lepiej widać. Nie wiem czy różnica będzie aż taka żeby tyle dopłacać. Zastanawiam się raczej nad używaną, bo jeszcze rower chcę w tym roku kupić :-)