Wpis z mikrobloga

Też wam siada transfer na #hbogo?

Kolejny dzień z rzędu przycina. Internet mam w pełni sprawny, stałe łącze po kablu. YT śmiga bez zająknięcia po 4K. HBO GO zdycha przy najniższej rozdzielczości, nie iwem jaka bo dostosowuje automatycznie ale wyglada jak 144p i dalej tnie.

Co z nimi #!$%@?, usluga premium swiatowej klasy a odwalaja takie gowno? #hbo

zdjecie niepowiazane
fucked_up - Też wam siada transfer na #hbogo? 

Kolejny dzień z rzędu przycina. Int...

źródło: comment_1589498423g49F0VGm2hESA2x88cZrvZ.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@fucked_up: dzieje się tak dlatego, że HBO Go to po prostu gówno

Co z nimi #!$%@?, usluga premium swiatowej klasy a odwalaja takie gowno?

Żadne premium. HBO GO nie miało być stworzone jako streaming w stylu Netfliksa czy Prime, tylko jako zwykły dodatek dla subskrybentów. Budżet tego jest w cholerę niski i dlatego działa tak okropnie.

HBO Max to będzie "porządny" streaming, tylko chyba dalej nie ma info kiedy w Polsce
  • Odpowiedz
@fucked_up bardzo często mam takie problemy, w dodatku interfejs to porażka w porównaniu do Netflixa. Często w połowie filmu jest 'wystąpił błąd' i nara, albo odtwarza się dźwięk a obraz jest stopklatka.
Nie warto za to płacić, na szczęście dają czasami w promce 3,6 miesięcy gratis.

Teraz play w gratisie daje Amazon Prime, ale jeszcze nie testowałam i nie wiem co tam w ogóle jest.
  • Odpowiedz
@oficjalniemartwa: Amazon Prime wszystko co ciekawe ogladniesz w dwa trzy miesiace pozniej nie ma sensu juz subskrybowac, ja placilem pol roku bo chcialem wszystkie sezony the office ogladnac. Filmow ciekawych tam wlasciwoe nie ma kilka seriali i grand tour.
  • Odpowiedz