Hej #neuropa a co to za codzienne masturbowanie się do Sikorskiego na #mirko? Zbudowaliście sobie bożka do którego klepiecie paciorki wmawiając sobie, że gdyby tylko on a nie te miernoty brały udział w wyborach to byłoby inaczej? Co to za urojenia?
@mmtt: Nie miała ani trochę racji. Po prostu odważnie nazwała rodziny z dziećmi neofaszystami, a ja nazywam ją żydówką. Nie doszukuj się w tym drugiego dna. Jakie niepopularne decyzje masz na myśli? Zwolnienie przedsiębiorców z płacenia ZUS i zlikwidowanie podatku dochodowego?
Dobra, to mamy jedną sytuację że się brzydko zachował. Teraz porównaj to do żołnierzy salutujących misiewiczowi, policji wycinającej konfetti, czy kuchcińskiego latającego do domu państwowym odrzutowcem.
A może znajdź jakiś merytoryczny zarzut do polityki prowadzonej przez Sikorskiego?
@mmtt: Po co mam porównywać, bo nie za bardzo rozumiem. I to i to jest skandaliczne. Jedni i drudzy zachowują się jak wschodni satrapowie. I przez to i jedni i drudzy się nie nadają
@mmtt: Po co mam porównywać, bo nie za bardzo rozumiem. I to i to jest skandaliczne. Jedni i drudzy zachowują się jak wschodni satrapowie. I przez to i jedni i drudzy się nie nadają