Wpis z mikrobloga

Wolałbym dopłacić 2 € i miec świeże, niż jeść mięso dzien przed końcem terminu, az tak słabo zarabiacie zeby oszczędzać na jedzeniu? Sam skorzystałem kilka razy z ciekawości, ale wole kupić to na ck mam ochotę a nie jakies wylosowane żarcie przed końcem spozycia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@daj_lyka: zarabiam dobrze i stać mnie na co chce. Jak wspomniałem zainspirował mnie tag, a nie potrzeba zaoszczędzenia by mieć na zielsko albo cukier do wciągania. A przy okazji widzę w tym możliwość spróbowania lokalnych rzeczy. Bo tak sam z siebie ich nie kupię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Jerry1: japa zielonko.
  • Odpowiedz
@KarmazynPjekarz: mam to samo podejście! Również i mnie stać na to co chcę. Ale w TooGoodToGoo nie chodzi o oszczędzanie na jedzeniu. Główny zamiar to nie marnowanie jedzenia. Dla mnie również liczy się spróbowanie nieznanych produktów, takich ktorych sam z siebie na pewno nie wpakował bym do koszyka :) Tym bardziej, że z zasady prowadzę raczej monotonną dietę, a to pozwala na wyjście ze strefy kulinarnego komfortu xD
  • Odpowiedz
@mickey123: Typie co innego jeść nieznane produkty, a co innego jeść zgnite banany, pierś z kurczaka i mięso mielone, które powinno zostać zutylizowane z dniem dzisiejszym.
  • Odpowiedz
@daj_lyka: mięso do zamrażarki, odmrażacz kiedy potrzebujesz. Można również je opiec, usmażyć, ugotować i konsumpcję przełożyć na następny dzień. Wtedy się już nie popsuje. Sałatkę pewnie trzeba szamać dzisiaj na kolację, bo ma datę TGT. Reszta na luzie do konsumpcji w tygodniu.
BANG! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KarmazynPjekarz: Niezła imprezka jak dasz radę zjeść to w 1 dzień ? ( ) Raz naciąłęm się na spuchnięty jogurt więc były sensacje ( ͡º ͜ʖ͡º) Chciałem spróbować nowego produktu i przycebuliłem za mocno
Składniki w sam raz na pizzę i na kotlety Raz przejadłem się bananami i przez rok nie mogłem na nie patrzeć
  • Odpowiedz