Aktywne Wpisy

lunaexoriens +17
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: image
Pobierz
Kam_sekwaw +79
W Polsce S-klasa sprzedaje się lepiej niż w Wielkiej Brytanii, Kanadzie czy Zjednoczonych Emiratach Arabskich xD.
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
Z danych IBRM Samar wynika, że w lipcu 2024 r. najczęściej rejestrowanym nowym BMW w Polsce był SUV X5, który kosztuje obecnie minimum 407 tys. zł!
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ

źródło: comment_1589354678u2PHwVOtPeMPzAAQYOdjNi.jpg
PobierzKlaudia Cloudy dziewczyna, która była na wymianie w Stanach opowiadała w jednym z filmów na yt, że według jej obserwacji ludzie tam podchodzą luźniej do związków niż u nas.
Więc niekoniecznie jest p------a, a ma inną mentalność ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Chcę zaznaczyć, że to moja subiektywna opinia!
I właśnie obejrzałam tam jeden film o wymianie Klaudii Cloudy, która była przez rok w Stanach. W wieku 18 lat. I właśnie mówi, że dostrzegła, że relacje międzyludzkie są tam płytkie i bardzo mało jest głębokich przyjaźni czy związków. I u nich normalne są chwilowe związki.
Nigdy nie patrzyłam na tą kwestię w taki sposób, tylko ta dziewczyna pokazała mi takie
@BohdanSK: Nie wstawiaj takich fotomontaży - Taylor ma tyle świetnych sesji i zwykłych zdjęć, że nie warto umieszczać tego czegoś.
@SmutnyJesz: Nie zmienia. Medialne p---------e, na które łapią się mniej obeznani w temacie. Z