Aktywne Wpisy

maupishoon +22
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja

erebeuzet +52

źródło: comment_1589354678u2PHwVOtPeMPzAAQYOdjNi.jpg
PobierzKlaudia Cloudy dziewczyna, która była na wymianie w Stanach opowiadała w jednym z filmów na yt, że według jej obserwacji ludzie tam podchodzą luźniej do związków niż u nas.
Więc niekoniecznie jest #!$%@?, a ma inną mentalność ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Chcę zaznaczyć, że to moja subiektywna opinia!
I właśnie obejrzałam tam jeden film o wymianie Klaudii Cloudy, która była przez rok w Stanach. W wieku 18 lat. I właśnie mówi, że dostrzegła, że relacje międzyludzkie są tam płytkie i bardzo mało jest głębokich przyjaźni czy związków. I u nich normalne są chwilowe związki.
Nigdy nie patrzyłam na tą kwestię w taki sposób, tylko ta dziewczyna pokazała mi takie
@BohdanSK: Nie wstawiaj takich fotomontaży - Taylor ma tyle świetnych sesji i zwykłych zdjęć, że nie warto umieszczać tego czegoś.
@SmutnyJesz: Nie zmienia. Medialne #!$%@?, na które łapią się mniej obeznani w temacie. Z