Wpis z mikrobloga

@ogrymajawarsty: No, ale zdjęcia mam identyczne jak wtedy, nawet lepsze. A polubień od 2 tygodni ciągle tylko +33, kiedy za pierwszym użytkowaniem tindera (przed usunięciem konta) po 2 dniach było już zazwyczaj +99 i spokojnie koło 10 matchy dziennie (przynajmniej przez pierwsze tygodnie, bo potem wiadomo spada)
@Czarendzer nie wpadłeś może w jakąś inną półkę wiekową? Ja np zaraz po skończeniu 30 lvl to jakby mnie ktośw jakąś d... wsadził :)

wedle ph to ja zatakowałem zdjęciami które miały średnią jakieś 8,5 wszystkich parmetrów uwaga po dobie na Podkarpaciu 6 lików , na gorszych to jechałem lajtowo dwu cyfrówki w godzinę. W miedzy czasie non stop poprawiając foty no ale jest tylko gorzej patrząc na wyniki.
@Czarendzer: jak wpadniesz na jakiś pomysł daj znać :D
a tak btw jakos w filipinach czy Dominikanie wyniki sa w normie a nawet lepiej
może przez zarazę wymagania wskoczyły na poziom astronomiczny :) więcej kobiet ale 3 razy tyle facetów? ;]
@ogrymajawarsty: Zmianiełem na Filipiny i było spoko. A tutaj nie wiem o co chodzi. Wątpie żeby aż tak się zmieniły wymagania :P Nawet z tym początkowym boostem dostałem tylko kilka lajków. Wtedy po ponad roku miałem około 1200 par (nie lajkowałem wszystkiego oczywiście :P )