@Krol_Dzielni: @Ryshardi: Wcześniej używałem (w sumie dalej używam) standardowo od got2be phenomenal matt (kiedyś miała lepszy kolor i lepiej trzymała, zmienili chyba skład ;/), beachboya i w sumie całą resztę. Power wax od Tafta (także zmienili skład i to już nie to samo). Ogólnie sporo próbowałem, z takich ogólnodostępnych (jakieś claye, kleje, wodne pomady, pasty ale mega słabe, pewnie to nie to samo co te droższe, np. te
@reakwon blumaan też ma ciekawe produkty, pewnie przerobiłem z 50 pomad "premium" to trochę poznałem się na tym. Zależy co lubisz, czego oczekujesz od produktu itd
@Ryshardi: W sumie to łatwości w układaniu i żeby się trzymało przez większość dnia. Matowe wykończenie czy troche blasku spoko, za to nie lubię wodnistego looku. Na codzień mam fryzure ala Quiff, a czasami próbuje zrobić artystyczny nieład xD ale za jakiś czas się totalnie psuje. @Krol_Dzielni: Mogę spróbować jakies próbki pokupować, jakieś rekomendacje masz?
@reakwon: kup sobie seasalt toni&guy w rossmannie.
Z próbek jak znajdziesz: gold digger, baxter, cavalier, suavecito firme clay, kevin murphy rough rider/night rider, orient clay, mr bear clay, zerds, bayside clay, stickmore clay, layrite cement. Ogólnie to wejdź sobie na fb na grupę pomadowe świry.
Szukam czegoś nowego do stylizacji.
#modameska #kosmetyki #pomadowaglowa
@reakwon: kup sobie seasalt toni&guy w rossmannie.
Z próbek jak znajdziesz: gold digger, baxter, cavalier, suavecito firme clay, kevin murphy rough rider/night rider, orient clay, mr bear clay, zerds, bayside clay, stickmore clay, layrite cement.
Ogólnie to wejdź sobie na fb na grupę pomadowe świry.
Kup sobie Clay Of The Undead na Menroom powinny być jakieś ostatnie sztuki
by villian overpriced