Wpis z mikrobloga

@Krol_Dzielni: @Ryshardi: Wcześniej używałem (w sumie dalej używam) standardowo od got2be phenomenal matt (kiedyś miała lepszy kolor i lepiej trzymała, zmienili chyba skład ;/), beachboya i w sumie całą resztę. Power wax od Tafta (także zmienili skład i to już nie to samo). Ogólnie sporo próbowałem, z takich ogólnodostępnych (jakieś claye, kleje, wodne pomady, pasty ale mega słabe, pewnie to nie to samo co te droższe, np. te
  • Odpowiedz
@reakwon blumaan też ma ciekawe produkty, pewnie przerobiłem z 50 pomad "premium" to trochę poznałem się na tym. Zależy co lubisz, czego oczekujesz od produktu itd
  • Odpowiedz
@Ryshardi: W sumie to łatwości w układaniu i żeby się trzymało przez większość dnia. Matowe wykończenie czy troche blasku spoko, za to nie lubię wodnistego looku. Na codzień mam fryzure ala Quiff, a czasami próbuje zrobić artystyczny nieład xD ale za jakiś czas się totalnie psuje. @Krol_Dzielni: Mogę spróbować jakies próbki pokupować, jakieś rekomendacje masz?
  • Odpowiedz
czasami próbuje zrobić artystyczny nieład

@reakwon: kup sobie seasalt toni&guy w rossmannie.

Z próbek jak znajdziesz: gold digger, baxter, cavalier, suavecito firme clay, kevin murphy rough rider/night rider, orient clay, mr bear clay, zerds, bayside clay, stickmore clay, layrite cement.
Ogólnie to wejdź sobie na fb na grupę pomadowe świry.
  • Odpowiedz