Aktywne Wpisy
USSCallisto +32
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
KolorowychSnow +181
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
zdjecie dla uwagi
#wojska #usa #stanyzjednoczone #armia #pytanie #pytaniedoeksperta #technologia #ciekawostki #maszynyboners
@Polanin: Nie widziałem prezentacje, ze to jak by czastki magnesu ktore mozna niby ulozyc w dowolny ksztalt, ale sa ulozone wlasnie (zaprogramowane) ze przypominaja zebatke. Niby to dziala jak g*wno bo to pierwsza generacja i zastosowana na staktu wojskowym (przyznam sie ze mozliwe ze nie Navy).
@Polanin: te zebatki sluza jako chyba przekladnia do sinkika czy czegos a nie jako naped
https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_gear