Aktywne Wpisy
KingaM +79
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
ZenujacaDoomerka +261
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Ciekawi mnie który #bank ma teraz dobre warunki. Wstępnie przedzwoniłem mbank/millennium/bnp paribas i Millennium wygrywa. Z Pekao SA jest jakiś cięzki kontakt. Może macie jakieś spostrzeżenia w tej materii?
Czy są teraz jakieś kruczki na które warto zwrócić uwagę? Gdzieś obiło mi się, że są w ofercie kredyty ze stałymi stopami procentowymi...
Czy warto kierować się w kredytach hipotecznych wskaznikiem RRSO do porównania ofert?
Przeglądałem rankingi Marcina Iwucia i tam wysokie miejsca w maju zajmują CITI, Alior, Credit Agricole. Nietsety nie mialem z nimi nigdy nic wspólnego więc nie mam wyrobionego żadnego zdania...
Ktoś coś?
@xddKOMUddx: Jak brałem kredyt to PKO właśnie miało jedną z lepszych ofert. Ja rozważałem też ING. W Millenium nigdy więcej - zraziłem się bardzo do obsługi konta i kredytu (wszystko w oddziale...) i uciekłem jak tylko mogłem.
Jeszcze jak była epidemia to stawiam, że prawie wszystko się zmieniło.
@grandmasterb był Mirek który opisywał kredyty gotówkowe i hipoteczne. Musisz poszukać jakoś z miesiąc temu pisal.
@grandmasterb: sprawdz u @marcpol lub odezwij sie do niego - ale pameitaj ze to wszystko jest obecnie bardzo dynamiczne, wiec jesli planujesz kredyt za X czasu, to moga byc to potem informacje nieaktualne
@KromkaMistrz: Budowa całty czas idzie i w zasadzie biorę "na już". Dzięki za cynk. Odezwę się do @marcpol
@grandmasterb: To ostatnie czym powinieneś się kierować. Sam tego nie ogarniesz, wszystko zmienia się teraz z tygodnia na tydzień. Zostaw to komuś kto to śledzi na pełen etat.