Wpis z mikrobloga

@Creative3000: administruje jedna grupa dla kierowcow zawodowych autokarow (wiekszosc to Janusze niestety). Moderuje tam ciezka reka. W regulaminie napisane "nie witaj sie i nie zegnaj" a jak dolaczaja to napisane, zeby czytac regulamin. 90% mniej postow ale nadal czasem ktos sie przywita i momentalnie musi sie zegnac z grupa :P
  • Odpowiedz
@Creative3000 "witaj i baw się dobrze ( )( ʖ̯)(σ ͜ʖσ)ʕʔ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͟ʖ)))[]" <----- taaak to też w-----a
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Creative3000: a jak mnie wkurza wyszukiwanie na tych grupach :/ Nic nie można znaleźć, nawet własne posty czy odpowiedź to kopanie gdzieś w dzienniku...
  • Odpowiedz
@geuze: jak grupa jest dobrze administrowana to nie ma żadnego problemu z wyszukiwaniem. Jak pisałem wyzej administruje jedna z grup i dzieki regulaminowi i BARDZO ciężkiej rece do wyciszania i banowania ludzi, którzy wrzucają drugi raz pytanie np o parkingi w tym samym mieście lub hotel, udaje się trzymać porzadek. Mimo, ze 90% kolegów kierowców nie może zrozumieć ciężkiej ręki i rzucają tekstami typu „gowniarzu ja więcej na wstecznym niż
  • Odpowiedz