Wpis z mikrobloga

Gardzę tymi łaskami, co narzekają jakie one brzydkie, a są fhui zaniedbane. Zaniedbanie to nie brzydota, ofc wyglądasz jak gowno, ale jak się ogarniesz wyglądasz ładnie, a taki brzydal jak ja? Cokolwiek nie zrobisz to i tak wyglądasz jak gowno... pozostają kosztowne operacje, aby wyglądać przeciętnie.... po co żyć będąc brzydka locha? Przecież to gorzej jak brzydki facet, bo takich lidzie maja w dupie, a brzydka? Nawet jakby jakimś cudem kogoś znalazła, to wszyscy będą mówić jaka raszple se wziął i pewnie z desperacji. To jest dramat, każdy dzień to katorga, a jeszcze są inne problemy
#damskiprzegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie #przegryw
  • 19
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DinaKaliente: czy to naprawdę ma aż takie znaczenie? Wiesz, że kiedyś laski które mają tylko wygląd, za x lat nie będą mieć niczego? To przeminie. A facet, który z nią wziął ślub zostanie z kimś kto nie ma ani wyglądu ani charakteru. Oprócz randkowania jest jeszcze masa innych sposobów na satysfakcjonujące spędzanie czasu. Ja rozumiem, potrzeba akceptacji, bliskości, miłości itp ale ten czas bycia singlem można spożytkować w jakiś sposób. Coś
@obserwatorrr: Nie będą mieć niczego, bo nie potrafią o to dbać i wykorzystywać. Mysla ze wiecznie będą piękne i się nie konserwują, w dupie maja partnera i partner je opuszcza, bo mysla, ze jak są ładne to wiecznie wszystko będą miały.
Czas bycia singlem xD to jak spożytkujesz 23lata bycia singlem? I kolejne 23lata?
A, to ze ktoś jest ładny nie oznacza ze odbija się to tylko na związku, ludzie ładni
  • 0
@DinaKaliente: jeśli masz 23 lata to ciężko, żebyś znowu je miała jakoś przeżyć na nowo :P nie wiem, 23 lat bycia singlem to dużo booo? Bo inni zaczynają dużo wcześniej? Bo mają już dzieci? Bo presja społeczna? Czytając wykop zauważyłem, że związku najbardziej brakuje ludziom, którzy jeszcze w nim nie byli. Inni, cóż - wiedzą, że to nie jest coś niezbędnego do życia / wiedzą, że to nie jest takie kolorowe
@obserwatorrr: Związki się psują bo ludzie maja #!$%@? na siebie. Jak byłeś w paru i każdy Ci się rozpada, to nie oznacza ze zwiazku są #!$%@?, tylko twoje zachowanie. Mi nie zależy na zwiqzku, mi zależy na wyglądzie na byciu ladna i doceniana. Mam gdzieś chadow, oczekuje ze ktoś powie; ładna jest, a nke:yyyy nooo normalnie wyglądasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chce trafić na kogoś kto
@ssehflodur: Daj mi ze 100k to sobie zrobię. Takie gadanie ludzi z dobrego domu gdzie w wieku 24lat zarabiają już dobry hajs, albo do tej pory byli na garnuszku starych gdzie nie martwił się o nic i zaoszczędzili sobie przez lata, bo cała pensje wydawali na swoje fanaberie
@Still22lvlCrock: Jestem 2-3/10, a nie 1/10 monobrwi nie mam, bo o siebie dbam, No i nie jestem takim dałnem aby kupować batony
  • 0
@DinaKaliente: ile? Zejdź na ziemię , żeby ogarnąć podstawowe rzeczy to wystarczy 10 k Nawet na najniższej krajowej jest się w stanie tyle odłożyć . Ludzi z dobrego domu a sama masz iPhona xD Ja nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ssehflodur: Laser na blizny w seriach ro już kolejne 5k, kwas w usta 700zl, podnoszenie powieki kolejne pare k, No ma pewno w 10k idzie się zmieścić xD
Ja pracuje na stażu wiec 100zl maks mogę odłożyć, a w takim tępie to operacje pierwsza zrobię za 50lat xs
  • 0
@DinaKaliente: Jak masz krzywe i zniszczone zęby to rzeczywiście może być problem, z tym nosem to nie wiem, ja miałem robioną przegrodę za 4 k ale to dawno, cycków nie uwzgledniałem ale żeby twarz ogarnąc to spokojnie tyle. To chyba najważniejsze no ale jak chcesz cycki robić i tyłek jeszcze to wiadomo
@DinaKaliente: kiedyś pisałaś, że jesteś 4-5/10 z potencjałem na 6 xD Patrzę, że masz ten sam problem co duża część niebieskich na tagu, porównują się do tych chadów (ty do Julek) i skoro nie wyglądają tak jak oni to życie nie ma sensu. Oni by chcieli ruchanie na samo zdjęcie swojego ryja, a ty byś chciała mieć armię spermiarzy po zrobieniu #pokazmorde
@ssehflodur: XD nos za 4k, to sobie przegrodę zrobiłeś, a nie plastykę, plastykę z kością się robi za 15 najbiedniej aby nikt go nje zepsuł. Cycki mam, ale mam na nich mega rozstępy i nie są jędrne, gdzieś mam rozmiar, mogłabym mieć nawet b, aby były jędrne i gladkie. Twar to nie tylko zeby i nos, to także powieki, brwi, usta, wypełniacze i implanty. Ja mam twarz jak u faceta wiec
@Still22lvlCrock: Ja??? XDD No na pewno nie, pomyliło Ci się z kimś, zawsze mówię, ze jestem 3/10. Oczywiście ze tak, mi faceci wprost mówią ze jestem brzydka, mawet baby wiec chciałabym aby ludzie mi zazdrościli urody
Pokazmkrdy nigdy bym nie zrobiła, bo jak się jest atrakcyjnym nie trzeba szukać aprobaty wśród inceli cd triche godności