Aktywne Wpisy
kerdian +96
marokoko +7
Według najnowszych raportów Pentagonu, stosunek strat żołnierzy #ukraina do żołnierzy #rosja prezentuje się jako 1:1 lub, w bardziej optymistycznym scenariuszu, 1:2.
Jest to tragiczna wiadomość dla wszystkich, którzy kibicują Ukrainie podczas tej #wojna. Jeśli zestawimy stosunek strat personelu jednego kraju do drugiego, a później spojrzymy na liczbę ludności obydwu tych państw, szczególnie pod kątem mężczyzn w wieku poborowym - wnioski są miażdżące...
W takim tempie, jakie obserwujemy już od ponad roku,
Jest to tragiczna wiadomość dla wszystkich, którzy kibicują Ukrainie podczas tej #wojna. Jeśli zestawimy stosunek strat personelu jednego kraju do drugiego, a później spojrzymy na liczbę ludności obydwu tych państw, szczególnie pod kątem mężczyzn w wieku poborowym - wnioski są miażdżące...
W takim tempie, jakie obserwujemy już od ponad roku,
#damskiprzegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie #przegryw
Czas bycia singlem xD to jak spożytkujesz 23lata bycia singlem? I kolejne 23lata?
A, to ze ktoś jest ładny nie oznacza ze odbija się to tylko na związku, ludzie ładni
Nie chce trafić na kogoś kto
@Still22lvlCrock: Jestem 2-3/10, a nie 1/10 monobrwi nie mam, bo o siebie dbam, No i nie jestem takim dałnem aby kupować batony
Nie No bo bogacze ajfona maja, pewnie te najnowsze nie? Mam 5s za 500zl możesz kupić, tańszy jak Twój android pewnie
Ja pracuje na stażu wiec 100zl maks mogę odłożyć, a w takim tępie to operacje pierwsza zrobię za 50lat xs
Pokazmkrdy nigdy bym nie zrobiła, bo jak się jest atrakcyjnym nie trzeba szukać aprobaty wśród inceli cd triche godności
@DinaKaliente: jak to się dzieje, że ktoś ci wprost mówi o twoim wyglądzie? Bo nigdy się z czymś takim nie spotkałem.