Mireczki, takie pytanko. Moje pierwsze podejście do tej gry. Zacząłem rowno z delirium i wbilem 92 lvl obecnie i radze sobie ze wszystkim procz soriusa. Jedno podejście miałem ale bez jakiejkolwiek szansy. Grwm necro pod zombie. Naaogladalem się mnóstwo filmików jakimi to koksami latają niektórzy i nasuwa mi się pytanie czy to wszystko są postaci ligę gdzie mają niektórzy kilka tys exow , bronie crafcone itp. Grałem dość sporo z racji okresu i wolnego od pracy. Dodam , że gram na ps4 i może to ma znacząca roznice między pc.
@Phex: Konsolowe POE ma #!$%@?ą ekonomię bo jest mniej graczy przez co pewne grupy łatwo kontrolują rynek. I ogólnie wszystko jest droższe albo w ogóle niedostępne bo jest mniejsza podaż, mniej graczy w ogóle i mniej hardkorowych graczy #!$%@?ących 24h. Na PC kupujesz większość 6l uniqe za 20c, na konsoli to dalej parę ex albo w ogóle nie ma. Do tego problemy z performancem, brak narzędzi third party (da się tam
@Phex popatrz sobie filmiki jakieś tipy. Zobacz wszystkie skille i jak ich unikać. Walka z nim jest naprawdę trudna dla kogoś bez znajomości jego umiejętności.
Popieram istnienie i propagowanie przegrywu. Im więcej przegrywów, tym problem przegrywu rozwiąże się sam - brak przekazania genów dalej rozwiąze problem w 2-3 pokolenia ;)
#pathofexile
@Phex: Tak
Robiłem pod ten. Mam lvl 91 tylko rekawiczki juz po nerfie