Aktywne Wpisy
Nooleus +80
Ide na autobus, ktoś #!$%@?ł gitare xD. Sprawna, wracam do domu z nią i teraz pytam mame czy mnie podwiezie do szkoły xD
aptitude +7
Kochacie swoje córki? No to do dzieła, ono będą jak my, policjanci :D
Moja córka ma 8msc. ale usłyszałem, że kocha policję <3
Nie mówcie, że jestem jajkiem :D
#policja
Moja córka ma 8msc. ale usłyszałem, że kocha policję <3
Nie mówcie, że jestem jajkiem :D
#policja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A co się dzieje teraz? Młodzi upatrują ratunku w jeszcze skrajniejszych neofaszystach. I to jest dramat tego kraju. To ludzie którzy po prostu nie umieją żyć w demokratycznym kraju gdzie istnieją swobody obywatelskie, nie chcą żyć w takim kraju. Kto ma trochę oleju w głowie i mu zależy na dzieciach ucieka z Polski. Nawet gdyby jakimś cudem rządy przejęła nowoczesna, prozachodnia partia, to bardzo szybko znalazłby się pretekst w stylu ośmiorniczek aby ich "oderwać od koryta".
Słuchajcie mojej przepowiedni. Polska upadnie. Wystąpimy lub zostaniemy zmarginalizowaniu w UE. Zachód przestanie postrzegać Polaków jako naród europejski. UE zorientuje się, że nie było warto inwestować w nasz kraj, nie jesteśmy w stanie scalić się z blokiem zachodnim. Ze wschodnim też nie. Polska zostanie wykluczona i będzie izolowana na arenie międzynarodowej, znowu nas czekają rozbiory - ale tym razem gospodarcze, nie terytorialne. Pozostaniemy poligonem na wypadek wojny globalnej i tyle. Nasza gospodarka zostanie rozerwana na strzępy przez UE i Rosję bo nie będziemy mieli żadnej siły negocjacyjnej.
#polska #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #przepowiednie #pis
podziękuj Grzegorzowi Schetynie, człowiekowi który nie potrafi od 2015 zorganizować opozycji
@precz_z_komunia: 100% racji.
@GARN: W tym kraju może z 10% ogółu ma odpowiednią mentalność, to o wiele za mało.
Pewnie nawet nie wiesz co znaczą te strzałki.
Niech się ludzie przekonają to może zagłosują na prawdziwą alternatywę dla pisu jaką jest antykościółkowa lewica z Biedroniem który moim zdaniem najlepiej wypada w obecnych debatach.
Opozycja wokół Platformy to taka half-ass opozycja jak to mówią na zachodzie. Nadal będą się umizgiwać do moherów. Jedyną ich zaletą jest prounijność, ale lewica też ją ma + o wiele więcej rigcz-u.
A tacy jak Bosak to teraz zbawienie przeciw pisowi bo podgryzają
Ale wiesz, że robienie z kraju montowni i kraju taniego robola dla zachodniego sąsiada, co do tej pory uskuteczniały wszystkie "prozachodnie" partie (a nawet jeden ryży wał dostał za to posadkę), to nie jest kierunek, w którym ludzie chcą iść?
Bo mam wrażenie, że takim marzeniem co niektórych, to jest czym predzej zostać wcielonym do Niemiec, żeby móc bez przeszkód sprzedać posiadane firmy jakiemuś koncernowi i
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu