Aktywne Wpisy
Puszczanin +221
aktualizacja w sprawie p0lki XD uchlała się i puściła z jakimś pajetem z bangladeszu
Pijana 27-latka miała wrócić do pokoju hotelowego razem ze swoim znajomym, który miał ją odwieźć motocyklem.
w sprawie miało zostać zatrzymanych pięciu obcokrajowców, Pakistańczyków i Banglijczyków, ale czterech z nich zostało szybko zwolnionych. Tłumaczyli, że znaleźli 27-latkę w sklepie, a kiedy zdali sobie sprawę z tego, że jest pijana, zabrali ją do swojego domu, dopóki nie poczuje się
Śmieszy mnie narracja tego, że opór Ukrainy ocalił Polskę i europę przed rosją. Naprawdę myślicie, że ruscy ruszyli by na NATO? XD
Ukraina jedynie kogo ocaliła to Mołdawię i nikogo więcej.
#rosja #takaprawda #ukraina #wojna #usa #militaria #wojsko #polityka #bekazpodludzi
Ukraina jedynie kogo ocaliła to Mołdawię i nikogo więcej.
#rosja #takaprawda #ukraina #wojna #usa #militaria #wojsko #polityka #bekazpodludzi
#bekazprawakow #humorobrazkowy #heheszki
Ha tfu na wszelkie rodzaje dyskryminacji. Mam liberalne poglądy, ale to nie oznacza, że ma mi się podobać każdy postulat lewicy.
Sam jestem w mniejszości i nie chciałbym, żeby ktoś "pozytywnie dyskryminował" większość do której nie należę.
Pewnie nawet nie przeczytałeś ze zrozumieniem.
Dyskryminacja rodzi dyskryminację.
Dobra, jesteś prawackim trollem na bank. Nie da się być tak głupim.
Dyskryminacja "pozytywna", odnosi się również do lgbt, myślicielu od siedmiu boleści.
@Kondzio11121555: Może nie do Konfederacji, ale w sumie to wolałbym być z umiarkowanymi korwinistami niż z ewenementami pokroju OPa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora