Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TavarishPiesov +203
Nie wiem, jakim cudem to nadal jest tolerowane w wyjazdach do pracy za granicę, żeby gnieździć się w takich warunkach??
Pojechałem z agencji, miałem spawać aluminiowe profile, na miejscu się okazało, że robota jest ale przy budowie drogi. Zakwaterowanie w kontenerach, podobno "chwilowo" zanim nam coś ogarną. Wody bieżącej nie ma, jakiś włoch "brygadzista" albo pół cygan, nie wiadomo - mówi nam, że na razie mamy korzystać ze strumienia co płynie obok
Pojechałem z agencji, miałem spawać aluminiowe profile, na miejscu się okazało, że robota jest ale przy budowie drogi. Zakwaterowanie w kontenerach, podobno "chwilowo" zanim nam coś ogarną. Wody bieżącej nie ma, jakiś włoch "brygadzista" albo pół cygan, nie wiadomo - mówi nam, że na razie mamy korzystać ze strumienia co płynie obok
Idąc za wczorajszym pomysłem - umówię się na randkę z jednym mireczkiem lub...mirabelką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady standardowo losowanie jutro o 16 wśród plusujących i obserwujących (podwójna szansa).
Oczywiście nie będzie to 100% w ciemno, bo najpierw z wylosowanym/ą chciałabym zamienić wpierw parę zdań i że to na pewno na serio.
Więc zastrzegam sobie prawo do odmowy/wylosowania następnego kandydata/ki w razie gdyby nie wyszło.
A i jeszcze jedno, bo mnie oto wiele osób prosiło.
Zdjęcie z weryfikacją, pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#podrywajzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski #pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
pisałam ;p