Wpis z mikrobloga

@Cooperr: ja uwielbiam, cienko pokrojony do piwa <3
a z psem uważaj, bo dużo przypraw i może mu zaszkodzić, więc nasteępnym razem daj sasiadowi :D
  • Odpowiedz
@r__k obkroiłem z tej wierzchniej warstwy. Prawda jest taka że ja nie wiem jak to ma smakować i nie jestem w stanie stwierdzić czy to było dobre, czy zepsute ()
  • Odpowiedz
@Cooperr: :D ma być dobre! moje jest suche, lekko ostre, trochę twarde (dlatego cieniutkie kawałki), słone. Na zdjęciu wygląda prawidłowo - miało jakiś niepokojący smak?
  • Odpowiedz
@r__k ja właśnie nie wiem jak to ma smakować, było to zjadliwe. Może sens jest w tym żeby właśnie to na cienkie kawałki kroić, bo ja to waliłem takie po pół centymetra, centymetr. Wiesz, takie męskie kawałki ( ͡ ͜ʖ ͡).

A i racja, jest co żuć - taki gumiak trochę ( _)
  • Odpowiedz
@Cooperr: no to nie, zdecydowanie musisz mieć takie cieniutkie, najlepiej półprzezroczyste - wtedy jest kruche, a i tak mocne w smaku ze względu na przyprawy. i w ramach przekąski do piwa, nie do chleba :D
  • Odpowiedz