Aktywne Wpisy
JaZestarym +90
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
#internet #inea #orange #swiatlowod #swiatlowody #operatorzy @INEA
@CHESTERRROOO: Pewnie tak powiedział, żebyś brał i nie zastanawiał się brać czy nie. Dostanie od każdej zawartej umowy prowizję i gość wymyśla co się da, żeby jak najwięcej osób podpisało umowę. Jak abo 95zł za 1 Gb/s to ewidentnie budowa sieci w ramach projektu POPC a więc:
@przemyslaw-dec: @jalop: Ogólnie myślę że dali dobrą ofertę, 1Gb/s symetryczne za 95 zł. Orange ma niby taniej ale znowu nie symetryczne: 1000/300Mbs.
@CHESTERRROOO: https://pl.wikipedia.org/wiki/Program_Operacyjny_Polska_Cyfrowa
@CHESTERRROOO: Jak mieszkasz w domu jednorodzinnym to w Orange cena jest identyczna, bo jest dopłata +15 zł
@bolsonn: no u mnie też mogą mieć kombinacje alpejskie z kopaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) najprostszą drogą są rury i kabel od neo, na około chodnik z kostki, schody i takie tam.