Wpis z mikrobloga

#motocykle #yanosik
Często tak macie, że jeździcie gdzieś po zadupiach z włączonym yanosikiem i słyszycie komunikaty, że policja na motocyklu? mam interkom i kamerkę i zastanawiam się czy to mnie oznaczają czasem dla heheszków czy na serio ktoś sobie uroił, że ja bagietmajster, bo dziwne, że w regionie, gdzie nie istnieje policja na moto, nad jeziorem i na 2 okolicznych ulicach ktoś oznacza, że policja na moto, już wiele razy tak miałem na bocznych uliczkach wiosek czy na osiedlowych.
Ogólnie wystarczy, że jedna osoba zgłosi, że w x miejscu kręci się policja i yanosik w ciemno ufa tej osobie? Jeśli tak, to łatwo można trollować ludzi, zrobić 20 kontroli na jednym odcinku drogi krajowej... choć przy aż takim nadużyciu chyba użytkownik dostałby bana? a może jest ograniczenie, że raz na godzinę można coś zgłaszać?
Hamza - #motocykle #yanosik 
Często tak macie, że jeździcie gdzieś po zadupiach z wł...

źródło: comment_15886847876gGVAcYyJPKvR9b7vGQ58n.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Często tak macie, że jeździcie gdzieś po zadupiach z włączonym yanosikiem i słyszycie komunikaty, że policja na motocyklu?

@Hamza: Generalnie to nie jeżdżę z Yanosikiem, bo po którejś aktualizacji mnie zaczął irytować, z resztą mapy googla zaczynają sobie też coraz lepiej w tej kwestii poczyniać :).

Ogólnie wystarczy, że jedna osoba zgłosi, że w x miejscu kręci się policja i yanosik w ciemno ufa tej osobie? Jeśli tak, to łatwo
  • Odpowiedz
@brick: bo niebieski, a to na dole to atrapy światełek, światełka, naklejki? robią łeło łeło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ciekawe wysypiska gruzu odwiedzasz i bardzo mocno zabłocona ta droga, a ona trzyma na tyle dobrze, że w tamtym miejscu mógłbyś śmiało 50 km/h lecieć?
  • Odpowiedz