Aktywne Wpisy
Hogataa26 +9
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Można wiele złego powiedzieć o tej ceremonii otwarcia, ale za sam pomysł zorganizowania tego wszystkiego nad rzeką zasługuje na uznanie.
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
Liczę sobie zjedzone kalorię i wychodzi mi ~1400 dziennie, nie powiem żeby posiłki były jakoś super przemyślane bo często pojawiają się pierogi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ale też kurczak dużo warzyw, co rano kefir #robiko itd.
I często w zasadzie codziennie co drugi dzień chodzę dziś np przeszedłem 6km i endomondo pokazało mi że spaliłem ~650kcal, ale postępów na wadzę nie widać jakichś szczególnych. I teraz pytanie brzmi czy można takiemu endomondo wierzyć jeżeli chodzi o liczbę spalonych kcal i czy tak licząc
1400 (zjedzone) - 650 (spalone podczas chodzenia) ??
@PeterFile: sie wie :)
@Kasahara: waże na wadze kuchennej i spisuje z opakowania
To Ty zjadłeś 3 pierogi?
No anyway 1400 kcal to mają zapotrzebowanie 55 kg kobiety siedzące na dupie cały dzień.
A co do ruchu jak 100 kcal spaiłeś w te 6 km to dobrze...
Ja jestem gościem 110kg i siedze caly dzień na dupie. Z jakiegoś kalkulatora wyszło mi że powinienem jeść 2800kcal więc uznałem że jak będę jadł 1800 to schudnę, ale są dni że zjem 1400 a czasami mniej i jestem najedzony.
@skowron-line: taktyk
#!$%@? po popcorn bo cie zaraz zlinczuja
@Cruck: Wyszło mi 2896.25. Wiem że nie sztuka jest szybko schudnąc kiedyś już tak zrobiłem i żałuje tego po dziś dzień. Według fitatu jedząc 1800kcal tygodniowo będę chudł ~1.5kg i to jest wystarczająco.
sobota rano 110.5,
niedziela rano 110.8
dziś rano 110.5
leptyna i grelina nie będzie miała dla Ciebie serca jak rzucisz się na jedzenie. Stąd zalecane są mniejsze deficyty i dłuższy czas redukcji. Co do wagi to normalne, że w codziennym życiu