Aktywne Wpisy
Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Umiecie grać na gitarze mirasy?
@DigitalStarGirl: 25
@SmutnyJesz: Nie trzeba być leniwym, żeby robić za minimalną. Można nie mieć polotu, być nieśmiałym. Nie każdy ma też zdolności matematyczne, żeby być informatykiem, są humaniści (tacy prawdziwi, a nie "jestem chómanisto i nie ómiem matematyki") można być inteligentnym, oczytanym, znać doktryny filozoficzne - i co z tego? Jedynie w bibliotecę będą takiego cenić stare babcie.
Zjebem może być też prawnik zarabiający 20 000, czy inny informatyk.
Wstydzisz się Januszexu czy nie?
@vincent38: #!$%@? prawda. Jak jesteś inteligentny i masz dużą wiedzę zawsze coś ogarniesz. Nie wiem, zaczynasz od debilnych korków z angielskiego czy innej historii. Cały czas szukasz rynku, który nie jest w żaden sposób zagospodarowany.
Jak mawia klasyk - "żyć trza umić, z góry nic nie jest ustalone"
Owszem - specjalista z wąskiej dzieciny, nawet humanistycznej może zostać wykładowcą,
Siedzisz sobie na stołeczku u ojca w firmie, a zgrywasz tutaj super inteligentnego i zaradnego.
@WwaDdl022: Gdzie ja napisałem, że mam 25 km do wojewódzkiego? 25 km mam do powiatowego xD do wojewódzkiego ma 80 km xD Akurat nie u ojca pracuję :) Nie mogę powiedzieć, że mi rodzicie nie pomogli, bo kłamałbym, ale ich pomoc to było wyedukowanie mnie. Teraz jestem sam dla siebie :) Ojciec nigdy nie miał firmy, jest sobie na emeryturce i